Batocinac 19 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naziv teme i kaze,planiram put uskoro,pa me interesuju vasi predlozi za rutu....Nemam nista protiv auto-puta ali bih ga izbegao....putujem sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 10, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idi autoputem do Okucana ili jos bolje do Jasenovca... Tu se iskljucujes i prelazis u BiH. Poslije toga ciljaj Prijedor,Novi grad poslije kojeg se svo vrijeme druzis sa rijekom Unom do samog Bihaca. Koridor kroz Posavinu je jednako zanimljiv kao i auto put kroz Hrvatsku ali daleko napetiji zbog poljoprivrednih masina i neocekivanih lakat krivina kroz samu ravnicu...realno,nema se sta za vidjeti na samom "koridoru"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Idi autoputem do Okucana ili jos bolje do Jasenovca... Tu se iskljucujes i prelazis u BiH. Poslije toga ciljaj Prijedor,Novi grad poslije kojeg se svo vrijeme druzis sa rijekom Unom do samog Bihaca. Koridor kroz Posavinu je jednako zanimljiv kao i auto put kroz Hrvatsku ali daleko napetiji zbog poljoprivrednih masina i neocekivanih lakat krivina kroz samu ravnicu...realno,nema se sta za vidjeti na samom "koridoru"... Ovo je odlicna tura, a ako ti se ne svidja autoput mozes u Bosnu da se prebacis i ranije, recimo iz Slavonskog Broda u Bosanski brod pa magistralom preko Prnjavora na Banja Luku i Prijedor pa za Novi Grad kako je napisao igor-gs Ako se odlucis za autoput, preporucujem da, kad se iskljucis sa autoputa na izlazu Novska, ne predjes u Bosnu kod Jasenovca vec nastavis hrvatskom stranom do Dubice i tek tamo predjes u Bosnu i onda iz Dubice preko Kostajnice ides za Novi Grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan ..Imam u opciji tri rute...prva bi bila,sto ste i predlozili,druga je na Valjevo,Zvornik,Tuzla,Doboj,Banja Luka,i treca na Uzice,Sarajevo,Zenica,Vakuf itd....Treca je ujedno i najduza,120km duza od prve. E,sad,koliko je autoput do Okucana? Takodje,pasos nemam a ne mogu u Hrv bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je autoput do Novske (tu se iskljucujes za Jasenovac, a u Okucanima za Banja Luku) oko 5 EUR-a, ali kao sto si i sam konstatovao - treba ti pasos. Mozes da ides autoputem iz Batocine do Kuzmina pa preko Sremske Race udjes u Bosnu, a onda na Bijeljinu pa polako koridorom na Brcko i dalje Derventa, Prnjavor, Banja Luka, Prijedor, Novi Grad i Bihac Bez obzira kuda isao ne zaboravi da za Bosnu trebas zeleni karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... A gde vadim zeleni karton? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Odes u AMS, ali imas i po agencijama koje rade registraciju. Ako se nista nije menjalo, a mislim da nije ZK je 2000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... A gde vadim zeleni karton? Tamo gdje si uzeo i osiguranje. Zeleni karton ti izdaje isto osiguranje koje ti je i izdalo polisu osiguranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 11, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ..Imam u opciji tri rute...prva bi bila,sto ste i predlozili,druga je na Valjevo,Zvornik,Tuzla,Doboj,Banja Luka,i treca na Uzice,Sarajevo,Zenica,Vakuf itd....Treca je ujedno i najduza,120km duza od prve. E,sad,koliko je autoput do Okucana? Takodje,pasos nemam a ne mogu u Hrv bez njega. Provjeri u HAK-u , mozes li sa novom licnom kartom(sa cipom)preko granice,jer mislim da ipak mozes da udjes u HR ali ne znem da li mozes da udjes iz HR u BiH?! Nadji HAK pa nazovi... Putarina ne bi trebalo da je za motor preko 10 eura ma gdje usao ali i to mozes provjeriti u HAK-u(hrvatski auto klub). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom,raspitacu se dobro,pre nego krenem:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Subotu (pre 2 dana) isao do Bijeljine, vadio sam zeleni karton. Cena nije menjana i tacno je 2000 din.. Racunaj to kao siguran trosak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je autoput do Novske (tu se iskljucujes za Jasenovac, a u Okucanima za Banja Luku) oko 5 EUR-a, ali kao sto si i sam konstatovao - treba ti pasos. Mozes da ides autoputem iz Batocine do Kuzmina pa preko Sremske Race udjes u Bosnu, a onda na Bijeljinu pa polako koridorom na Brcko i dalje Derventa, Prnjavor, Banja Luka, Prijedor, Novi Grad i Bihac Bez obzira kuda isao ne zaboravi da za Bosnu trebas zeleni karton Kao sto Tomerc lepo rece kroz Bosnu do Banja Luke, a posle idi rutom preko Manjace. Odlican put i prosao sam ga prosle godine. extra zanimljivo za voznju. Cuvaj se radara, ima ih u Federaciji. Evo ti i link....http://www.viamichel...&routeConso=5.6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 13, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan ..Imam u opciji tri rute...prva bi bila,sto ste i predlozili,druga je na Valjevo,Zvornik,Tuzla,Doboj,Banja Luka,i treca na Uzice,Sarajevo,Zenica,Vakuf itd....Treca je ujedno i najduza,120km duza od prve. E,sad,koliko je autoput do Okucana? Takodje,pasos nemam a ne mogu u Hrv bez njega. Treća varijanta je zakon ali spremi se dobro(fizički) da izdržiš taj put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga iz Bihaca ili okoline za par blizih informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz okoline, dalje. pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko mesto za prenociste,al da bude sigurica,ne treba mi nesto preskupo... Cisto da budem siguran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko mesto za prenociste,al da bude sigurica,ne treba mi nesto preskupo... Cisto da budem siguran.. ma sve je jeftino u Bihacu, imaš privatnih smještaja koliko hoceš od 8 - 12 eura na noc za manje apartmane. samo pitaj kada stigneš prvog do sebe ili još bolje nekog bikera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Decembar 19, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile,hvala svima:) samo da otopli pa da se vinem polako:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...