drager95 16 Napisano Avgust 8, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zanima me ako moze neko da mi kaze nesto o sledecim 125icama Honda NSR 125,Yamaha TDR 125, Aprilia Tuono 125,Aprilia RS 125 Najvise mi se svidja NSR ,najlepsi je a i cuo sam da je ovako generalno dobar al nisam siguran 100 % Dvoumim se izmedju kupovine istih pa me zanima ako moze neko da mi kaze koji je po vama bolji i zasto , bio bih zahvalan ps: nisam nikad vozio manuelni motor pa ne znam da li bi mi pametnije bilo prvo u auto skolu ili prvo da uzmem Zivim u Beogradu. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 564 Napisano Avgust 8, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim nsr-a vec 3-4 meseca. Mislim da je motorce za pocetnike super, solidno ide,nije tezak motor pa msm da ti ne bi predstavljao problem. Ja na njemu imam predjenih oko 3000km i za sada nisam imao nikakvih ulaganja, samo gorivo i ulje. Da sad opet kupujem motor, uzeo bih ga bez razmisljanja ponovo. Ako te jos nesto interesuje, slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes , neces pogresiti, svi su dobri, ali honda je honda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako i RS najbolja od svih tih. Osim ako ti ne treba bicikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na nepristojnosti ali meni se žešće prikaki kad čujem "Honda je Honda". Honda nije Suzuki sigurno. I ne vidim po čemu je Honda najbolja? Svi japanci su dobri, svaka marka ima promašaje ali to je sve u nekoj ravnoteži, tako da svako vozi ono što mu odgovara. Da nije tako, svi bi vozili jednu marku, druge ne bi opstale 50+ godina. Što se tiče teme, od ponuđenih isključivo RS125. To je moje mišljenje, motor koji se meni sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midza 1 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: Aprilia RS 125 EXTREMA Prijavi odgovor kao problematičan Ma RS 125 zakon! Ako te nesto zanima i ja sam iz bga i imam RS 125! Cast ostalim 125 ali ja sam uvek bio ljubitelj kvalitetne aprilie naravno starijih modela ovi novi su mi losi! A sto se tice auto skole! U svakom slucaju ces sam voziti a bolje ti je da kupis svoj i da im nedajes pare za njihov motor! Uzmes L tablicu pa polako na poligon Inace prodajem RS pozdrav ako te zanima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Avgust 12, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan A nisi razmisljao o nekoj 4t masini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mire je u pravu 4T je 4T 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar_nsr 0 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kostajnica Motocikl: Honda NSR 125R, WENLING LB-QT 38 (kinez) 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolega vozim NSR vec preko godinu dana i vjeruj mi da sam na njoj promijenio svjecicu( koju nisam ni trebao mijenjati ali nema veze) i prednje plocice.Vjerujem da nijedna druga 125 nebi izdrzala sto moze NSR.Veoma kvalitetan motor,dobro ide,solidno trosi (zavisi koliko gasa) sve u svemu extra motor.same pohvale imam za NSR. Kupi je slobodno i neces se pokajati.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 20, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo o potrosnji aprilije. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86397-potrosnja-goriva-na-apriliji-rs-125/page__pid__1385679#entry1385679 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor Vesic 2 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zablaće Motocikl: Aprilija RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam RS 125, motor je extra sto se tice izgleda, udobnosti i brzine sve je na mestu, samo sto malo vise trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 31, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako oces najbrzi pazari RS 125 (starjie verzije) ali takodje i najvise trosi. NSR-a motor je kvalitetan ali je relativno najsporiji. Ja bi ti predlozio da pogledas i Yamahu TZR ona je neki kompromis potrosnja oko 5 l a ide relativno dobro 150-160km/h. /*Iz iskustva vozio sam jednu TZR bez blokade motor jako lepo poteze za tu kubikazu*/ Yamaha TDR isti agregat kao u TZR-u potrosnja slicna jako udoban motor odlican za pocetak moze prilicno da se potera a bogami i da se napravi ozbiljniji izlet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...