pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnik iz Panceva,nikada nisam vozio dvotockasa ali sam resio to da promenim:) Nameravam da na zimu kupim motor za sledeću sezonu jer cenim da ce tada cene dosta opasti a budzet koji sam odvojio je skroman. Trenutno vozim samo auto Svaki savet i pomoc iskusnijih clanova je vise nego dobrodosla! Nadam se druzenju i uzajamnoj pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 6, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добродошао на форум , овде ћеш сигурно пронаћи доста савета и решења Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao! Nadam se dobrom druzenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 6, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum. Ima dosta ljudi ovde koji ti mogu pomoci. Na koju stranu ces se nagnuti: trkalice, skuteri, kruzeri, enduro...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive su mi trkalice r6 mi je zapao za oko ali muci me to sto nemam iskustva pa cu morati verovatno da se opredelim za enduro.. sta mi savetujete da gledam? novac planiram da skupim do novembra meseca i svestan sam da cu tada mozda imati problem da testiram motor koji mi se bude svideo..ali racunam da ce cene tada biti bar malo nize... svaki evro se danas tesko zaradi i ustedi tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...