Desert Fox 248 Napisano Avgust 6, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Schuberth flip-up kacigu (ili menjam za drugu opremu) L velicine lepo ocuvanu. Mehanizam radi perfektno, vizir je dupli, anti-fog i anti-scratch i nigde nije ogreban ni malo. Kaciga je homologovana. Na levoj strani je utisnut grb BMW. Izuzetno je aerodinamicna, tiha i nema zvizdanja i sumova. Nije sa njom padano niti je igde ogrebana.... Na crash testu ima najbolje rezultate pa "marsovci" duze ovakve sluzbene kacige Nisam bas stalno na forumu tako da.... mozete na tel 063 477 262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 6, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Darko, samo ti nedostaje cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nema suncani vizir, ili ga ne vidim? Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan flip up ksciga sa sunčanim vizirom , izgleda mi da ga dotična ne poseduje...nadam se da grešim (i meni treba nova) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 7, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan flip up ksciga sa sunčanim vizirom , izgleda mi da ga dotična ne poseduje...nadam se da grešim (i meni treba nova) Mislim da grešiš...Schuberth i Caberg flip up kacige imaju integrisane sunčane vizire....ja imam Schuberth C3 i Caberg Justisimo GT i Condu (moja supruga).....ova kaciga je jedna od najboljih koje je Schuberth proizveo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema suncani vizir, inace bi bila moja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 14, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena korigovana na 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5074 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 50evra je dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...