ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan U sustini isto pise kao i za onaj sprej isto radi ali mi se cini da je ono bas neka poznata marka ali nema veze verovtno cu uzeti ovaj posto nema drugi hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima radi covek poliranje u Kraljevu meni je polirao dosta delova za CBX-a inace radio je samo poliranje u Aprili veoma dugo ali moras to dobro da odrzavas posle.Za odrzavanje ti je najbolji cist medicinki alkohol to mi je on rekao ako ti treba broj mogu ti poslati sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan poliranje moze svako ko ima malo vremena i zivaca nema svrhe bacati pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan malo muke i evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Laki lepo je ispalo i ja bi isto uradio sa aluminiskim sprejom na mom motoru samo se plasim da se ne otire sa deklija kada se naprave kontakti cizmom u toku voznje, ja bi bez laka (enduro motor) Sta mislis o ovome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Bez laka se nece skinuti,ali sprej je mat i ako pipnes prljavim rukama dekl neces moci skinuti masnocu,a kad ima laka samo operes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan aha svacam , probacu sa vrlo malo laka ...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima radi covek poliranje u Kraljevu meni je polirao dosta delova za CBX-a inace radio je samo poliranje u Aprili veoma dugo ali moras to dobro da odrzavas posle.Za odrzavanje ti je najbolji cist medicinki alkohol to mi je on rekao ako ti treba broj mogu ti poslati sutra. mozes li postaviti broj ili na PP. I znas li kako stoji sa plastificiranjem. Na delu kod vodene pumpe mi se taj povrsinski sloj plastike oljustio (stajao je valjda dugo napolju), pa bih to da sredim. Inace sam i ja iz Kraljeva i motor mi je trenutno dole.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Napokon posle mesec dana mi stigli sprejevi bem ti drzavu ja vec zaboravio i da sam ih narucio evo kako izgledaju. Nisam ih jos probao ali bice slika verujem kad probam. E da 1700din 2 komada sa postarinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Mart 1, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan malo muke i evo JEL TI NIJE TESKO DA NAM KAZE POSTUPAK I CIME SI TO RADIO? Jel prvo smirglas dekl ili mozda samo poliras??? Kojim alatom si to radio? i daj BRE NEKI postupak u poliranju. HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Mart 1, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon posle mesec dana mi stigli sprejevi bem ti drzavu ja vec zaboravio i da sam ih narucio evo kako izgledaju. Nisam ih jos probao ali bice slika verujem kad probam. E da 1700din 2 komada sa postarinom I nista ti nama ne rece kako je ispalo to sve sa tim sprejom? jesi uradio i sta si uradio? daj neke slike pre i posle!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nije bas ista ali je slicna uradjena u MaxCustoms 063 80 67 093 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nevalja to nista,kakvi su to oblaci po aluminijumu :D Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da nije sve u zlatu ima nesto i u hromu i oblaci se u njemu ogledaju!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...