Robin Hood 3967 Napisano Avgust 1, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za drugara koji je kupio u Luisu ove pantalone ali je pogrešio broj. Pantalone su broj 52, potpuno su nove. Evo linka ka pantalonama na Luisovom sajtu. Traži za njih 100 evra, koliko ih je i platio. Na poslednjoj su šansi u Louisu po toj ceni. Za sve ostale informacije cimnite njega na 063/842-5956 EDIT: Pogrešio sam, broj je 52. Ispraviću i u gornjem tekstu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 2, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lepe pantalone, bas sam naleteo na njih u louisu na dan kada je krenulo snizenje. Mislim da su bile 160 eur. Ali nikako nisam mogao da nadjem broj (jedne su mi bile knap, druge prevelike). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 3, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su prodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...