rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci obruc AKRONT, odgovarajuce zice i verovatno fabricke glavcine, ili od nekog drugog motora... To ne umanjuje njihovu funkcionalnost naravno.... ali realna vrednost na nasem trzistu je oko 300e po mojoj proceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan E sad PRAVO svakog je da ceni KOLIKO hoce, i to NE osporavam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan neznam ko ih pravi i nepravi al znam da su extra felne,al dobro drug je stavio cenu ta koja je pa de se ko nadje nema veze salimo se svi jbg,al da je roba roba je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 28, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan slazem se ja sa tobom da je realna vrednost 300 eura i evo covek je spreman da plati toliko. budi dobar pa mu nadji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moje sam prodao toliko sa eloksiranim glavcinama u ljubicasto.... ako naleti nesto jos javljam!! P.S. 350 sa oba diska, gde je prednji bio nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 29, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan billo bi extra da se nadje pa da imamo jos jednog SM drugara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jos bolje da zatrebaju i meni..... legao bi mi jedan SM!!! Radi se na tome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Januar 15, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan moji tockovi su prodati . jos uvek trazimo par za drugara sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...