Alekre 13500 Napisano Avgust 1, 2012 Ne silazi, 7559 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan AKRONT je radio jos davno davno. Bile su cesta modifikacija na tadasnjim ''kafe rejserima'' gde su ih montirali umesto celicnih jer su aluminijumske a bile su jednako ili cak cvrsce. Naravno i estetski su puno lepse. Sta se kasnije desilo a firmom ne znam, ali te starije felne su retke i verovatno imaju solidnu cenu zbog onih koji traze bas to s'obzirom da je to bila cesta modifikacija pa bi zeleli tako nesto i danas. Ove felne naravno nisu tog tipa, oglas ko oglas, svako ima pravo da trazi koliko hoce a hoce li prodati ili ne, pitanje je trzista. Sa tom pricom mozes dupe da obrises Za te pare mogu da se nadju excel felne i to neke od boljih i dosta novijih... Zasto takav neuctiv odgovor? Ja govorim o nekom vremenu kada ni nasi ocevi nisu rodjeni, tadasnji kvalitet o kojem TT600 govori plus ih uopste naci posle 6 decenija im daje na eksluzivnosti. Ponavljam, felne iz oglasa su iz nekog novijeg doba i da se ogradim: Lencugu ne poznajem niti imam dil, samo je glupo govoriti o necemu na ovakav nacin. Zbog toga sam napisao prvi post i pokusao da prenesem ljudima ono sto znam, da vide i procitaju sta je to i kako se nekada radilo. Danas svi ''balave'' nad Excelom, cista komercijala i marketing. Imamo mladje generacije koje voze a veze nemaju, kojima je bozanstvo R1 i podrugljivo iz neznanja bi gledali nekoga ko vozi Z900 ili Laverdu Jotu npr. Treba znati ponesto istorije, nije sve u kapitalizmu i masovnoj proizvodnji. Ima tu jos egozoticnih stvari, Brembo pored kocnica pravi i felne, Enkei, Marchesini... Nekada je to bio vlazan san, a verujem i danas entuzijastima. Na slici je Akront. Vazda prelepe felne, zbice i disk, nista lepse! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan AKRONT je radio jos davno davno. Bile su cesta modifikacija na tadasnjim ''kafe rejserima'' gde su ih montirali umesto celicnih jer su aluminijumske a bile su jednako ili cak cvrsce. Naravno i estetski su puno lepse. Sta se kasnije desilo a firmom ne znam, ali te starije felne su retke i verovatno imaju solidnu cenu zbog onih koji traze bas to s'obzirom da je to bila cesta modifikacija pa bi zeleli tako nesto i danas. Ove felne naravno nisu tog tipa, oglas ko oglas, svako ima pravo da trazi koliko hoce a hoce li prodati ili ne, pitanje je trzista. Sa tom pricom mozes dupe da obrises Za te pare mogu da se nadju excel felne i to neke od boljih i dosta novijih... aj mi pokazi gde mogu da kupim EXCEL za te pare, zarko zelim da ih posedujem, ali se cene ne poklapaju sa tvojom informacijom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 2, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo možeš ovde ako ti trebaju baš excel. http://www.polovniautomobili.com/oglas2324976/supermoto_tockovi/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 2, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Evo obecavam da ce sutra biti slike opranih i ispoliranih felni. Danas ne mogu jer mi je potrebno 24 h psiholoskih priprema za rad . Mada ne volim da sminkam ono sto prodajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 2, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Samo trebaju da se operu, ali ne bi mi nick bio lencuga da volim da radim, mada i to blato je sa iskustvom. I da ne zaboravim prednji tocak je manje presao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e to lenchugo hahah,ajde na poso!!! kliner u sake i na kraju "purol" pastu i udri,zuljaj to malo majku mu...i onda ces dobiti lovu bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima pravo da traži love za svoje koliko hoće a na kupcima je da se odluče a ne da miniraju oglase jer stvarno mi je to bzv. A što se tiče EXCELa garantujem za ove da su kao novi i to baš. http://www.kupujemprodajem.com/Supermoto-tockovi-2534591-oglas.htm?filter_id=5829527 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 2, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E Lenji, ne bih ih ja prao na ovu zegu pa ne znam .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem, jel bi mogao i moje da malo ulastis, kad si vec u fazonu? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E Lenji, ne bih ih ja prao na ovu zegu pa ne znam .... ni po cenu da upali iz prve? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Taj samo u fabrici pali iz prve, u salonu iz trece a dalje kako bog da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan prodji kroz neku baru, zatim šljunak, malo kroz blato,......biće kao nove, da se ne mučiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Taj samo u fabrici pali iz prve, u salonu iz trece a dalje kako bog da Vi se zezajte, ja skoro upalio na kurblu rukom, tako da ... Naravno ako pricate o TT... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo o husabergu, tt pali na pogled Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 3, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 3, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Felne su keva i vrede svaki evro!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E Lenji, ne bih ih ja prao na ovu zegu pa ne znam ....ni po cenu da upali iz prve? Taj samo u fabrici pali iz prve, u salonu iz trece a dalje kako bog da E bre na bergu zamenjeno paljenje ima ihaaaaaaa. Sad pali sam od sebe moram ponekad silazim uvece da ga ugasim Inace za felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo da ne bude da sam lenj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 3, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre nego ovaj Golf u pozadini ( na zadnjoj sliki ) jel on to ima Excel felne ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a da operes i lanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan a da operes i lanac? njega ne prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po slikama se vidi da su tockovi pazljivo skinuti sa motora, demontirane gume i lancanik, zatim oprane felne i sve pazljivo vraceno da se ne osteti ostala prasina na motoru 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Po slikama se vidi da su tockovi pazljivo skinuti sa motora, demontirane gume i lancanik, zatim oprane felne i sve pazljivo vraceno da se ne osteti ostala prasina na motoru tako je,vrlo pazljivo uradjeno ,e sad vrede 300 evra...:DDDDD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano Avgust 4, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan dodji po njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...