Alex_91 11 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za vizirom za Leondarda 250' iz '99god. Imam ovako nesto na umu(pogledati sliku). Bilo kakva pomoc bi mi dobrodosla u potrazi za vizirom ovakvog tipa. Ovaj sa slike je Givi Sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jul 29, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za vizirom za Leondarda 250' iz '99god. Imam ovako nesto na umu(pogledati sliku). Bilo kakva pomoc bi mi dobrodosla u potrazi za vizirom ovakvog tipa. Ovaj sa slike je Givi Sport. Probaj kod Ivana ( pravi vizire ) 064/2847847 Dusanovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 29, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Alex koliko košta ovaj na slici??? Meni bi odgovarao ovakav... ja inače imam mali i apsolutno je neupotrebljiv na duži put jer vjetar preko njega ubi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ... ja inače imam mali i apsolutno je neupotrebljiv ... ...pa gde ovo napisa?? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš plus za vađenje riječi iz konteksta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan ja inače imam mali i apsolutno je neupotrebljiv Hahahahahaha !! kako sam se slatko nasmejao satelis hvala za info.GuMi ne znam brate vidis da pokusavam da nadjem i ja. Ako ga nabavim javljam ti gde sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi u obzir i ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 dieselman: Kako to da sam se ja provalio a ti pokupio sve pluseve?! 2Alex: Uh ovaj puig je i lijep čak... (ali samo ako se može upasati da se ne trese) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2050 Napisano Avgust 7, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ivana sigurno ima kalup za ovakav vizir Jedino ne znam da li pravi on i nosace ili morate sami. Meni ovaj nije tresao nista i odlicna je zastita u voznji. Motor sa njim i bez njega postize istu brzinu, mislim i da je potrosnja ista. Jedino sto se na manjim brzinama mnogo lakse upravlja bez vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan U kontaktu sam sa Ivanom videcemo da li cemo uspeti da sklopimo moje zelje i njegove mogucnosti... Javio mi se i jedan clan foruma ako uspemo da organizujemo nesto iz italije na foru onog givi-a sa slike... Muljaz ne bih bas nesto toliko veliko, pucam vise na foru da bude kao onaj fabricki mali ali da ide negde do visine retrovizora, kao onaj givi gore ali njega ne mogu nigde da nadjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...