Milos NS 4 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam, mozda je neko imao slican problem pa moze da mi pomogne. Kao sto tema kaze Kymco Xciting 250, 06. godiste, presao 26.000 km, uredno servisiran u ovlascenom servisu u Novom Sadu. U martu uradjen servis, sve pregledano, menjane rolnice, ulja, filteri i sve to placeno cca. 90 e U aprilu uglavnom po kisnom vremenu poceo da se cudno ponasa. Kad kazem cudno, mislim da jenostavno nece da vuce, dize obrtaje, ali preko 80km/h nece, ili mu treba veliki pravac i pun gas jedno 2 kilometra. Odem kod ovlascenog servisera, ispricam isto ovo, on me zove posle dva dana, kaze otisao neki kontakt nista veliko ali veliki posao de se dodje do kontakta... I na kraju 100e... Platim, podignem motor, ovih mesec i po dana tropske vrucine, motor ide ko podmazan... Prosle nedelje pala kisa, jedan dan radio normalno, sledece jutro kad sam krenuo na posao opet isto... Ja u servis, kazem isto, oni zovu sutradan, kaze neko crevo se deformisalo, nemamo takvo, ali "nabudzili smo", dodji... Dodjem, nista ne platim, sednem (po kisi)... Krenem, dodjem do centra (jedno 5 km), kad provalim da nista se nije promenilo, sve isto... Vratim se, oni kazu mora novo crevo jer: "usisava los vazduh?!?!?!" E sad... Ja nikad, ALI NIKAD vise necu otici u taj ovlasceni servis, i o njima cu posebno pisati u temi o njima, ali necu da pustim iz principa sad kad sam platio vec popravku imaginarne elektronike, posto ocigledno ne znaju sta je sa motorom... Poslednje sto sam rekao je "boli me k..., zovi me kad bude gotovo", i kapiram da ce me sad pustiti jedno nedelju dana pa ce mi smisliti novu "cvrcocanglu na zaziglibicni" Jel imao neko slicnih ili istih problema i jel zna neko sta je to i kako se resava??? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovlašćeni servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Milano doo, uvoznik i servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ako te ne mrzi ...imas u Bg-u odlican servis...ja sam tamo odrzavao grand dynk-a......KDM u bul.revolucije...ne znam tacan broj...ali su skroz koretni i ok majstori...ili cuj se sa njima pa vidi jel mogu da ti pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan MA nije meni do majstora, nog sta mu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio sam motor, ne znaju sta mu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Da li je promenjen i kais i da li je sve vraceno kako treba??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...