Desert Fox 248 Napisano Jul 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Кишни комбинезон Proof Splash II из Аустрије Материјал: Водонепропусни ПВЦ КИЛОН ® тканина (100% полиестер) Постава од пуне мреже , 100% полиестер Удобност / карактеристике: Рефлектујући материјал на целом комбинезону Дијагонално затварање, ради водонепропусности, рајсфешлус, чичак трака и преклапање материјала ради водонепропусности Неклизави материјал на седалном делу и трака око појаса на подешавање као и растегљиви материјал на леђима Траке на рукавима и ногавицама против ветра као и фини мекани и удобни материјал око врата 2 водоотпорна спољна џепа 3 унутарња џепа и водонепропусне неклизајуће ранфле на рукавима и ногавицама Донео ми Секула из Аустрије и тако стоји. Мени је велики . Величина је Л. Дајем га по набавној цени од 30 еура. 063 477262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je veliki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan cuti i trpi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti velik, svi kukaju da im je mali . Zabrinjavas me Druze. Inace kombinezon je za te pare super. Provereno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da je bar 3XL pa da se dogovaramo. Pozdrav za mog prijatelja iz Pirota! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 7, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee Deki!!! Pozdrav Druze!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 7, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan za koje je to gabarite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 14, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam 180 cm i 82 kila i stajem sa svom opremom u njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...