Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi recite sta mislite o ovom Quad-u. Ja ga imam i to je nesto najbolje sto sam vozio u zivotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dumbass 0 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan ....aaaaaaaa buraz kako lazes da ti je to najbolji motor sto si ikada vozio!!!!hoces da kazes da ti je bolji od ZUCE?????mislim zuca jeste bolji,al bih ja pre voleo da imam ltr-a nego zucu!!!!inace nadam se da cu voziti quad-a,i koliko sam citao u moto magazinu i koliko si mi ti pricao,stekao sam utisak da je bas do yaya motor!!!!samo kada ga budem vozio moras samo malo da me naucis jer ne znam ja bas sa quad-ovim.nista ne znam jer ni jedan nisam do sada vozio!!!!pa kada naucim ima da ga przim!!!!NECU GA DIZATI NA ZADNJAK NITI CU POKUSAVATI,jer sam video kako si ti prosao!!!!toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...