DraganNS 8134 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, po prvi put sa ovom ekipom... 01. BigRider 02. AleksandarNS 03. Burdjan 04. Румба 05. SrdjanNS (Bevkica) 06. Gagi74 07. Satelis 08. vojnikd 09. Alexa & Ivana 10. ZEMZEM _ 80% 11. macko.pfc 12. alexanto 13. DraganNS Добродошао Драгане... видимо се,само прочитај правила вожње у групи и придржавање истих, то је једини услов за вожњу са нама! Sto neko rece: "procitano, utuvljeno"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ako ne ode preko 20 nishta nismo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, po prvi put sa ovom ekipom... 01. BigRider 02. AleksandarNS 03. Burdjan 04. Румба 05. SrdjanNS (Bevkica) 06. Gagi74 07. Satelis 08. vojnikd 09. Alexa & Ivana 10. ZEMZEM _ 80% 11. macko.pfc 12. alexanto 13. DraganNS Добродошао Драгане... видимо се,само прочитај правила вожње у групи и придржавање истих, то је једини услов за вожњу са нама! Sto neko rece: "procitano, utuvljeno"! Е одлично!!! Видимо се!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1664 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan a jagnjetina?! Drugari ja sam pod znakom pitanja... Skuterce se sredjuje. Nadam se da dolazim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan samo mu ne daj da ga proba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1664 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan samo mu ne daj da ga proba Nece valjda... Ovaj ima novaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan a jagnjetina?! Drugari ja sam pod znakom pitanja... Skuterce se sredjuje. Nadam se da dolazim.... Јагњетина се не једе у равници... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1664 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan U Sremu je ima koliko voles... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Octobar 17, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bigi, ako moze da se udenu jos dve osobe pa da nas bude tacno 20.... 01. BigRider 02. AleksandarNS 03. Burdjan 04. Румба 05. SrdjanNS (Bevkica) 06. Gagi74 07. Satelis 08. vojnikd 09. Alexa & Ivana 10. ZEMZEM _ 80% 11. macko.pfc 12. alexanto 13. DraganNS 14. Melinda (tentativno) 15. Luckyone33 89% 16. matori351 93,17 % 17. Mishke 18. Sasha & Vesna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1664 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put bez mene! Majstor ne stize da zavrsi motor, subotom ne radi... vodi psa na izlozbu a ja ne stizem sutra da ga sklapam jer sudim i idem u svadbu. Lep provod svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bigi, ako moze da se udenu jos dve osobe pa da nas bude tacno 20.... Биће Ок,Саша...ја сам њима и рекао 20 +-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ stanebane: Као што је "сер" Дарко Атанацковић, ака Сателис већ навео, скуп сватова за БГ екипу пре 9,00 х на АК, да би се кренуло на време. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Људи који се даље пријављују не знам да ли сте прочитали пар постова изнад,када сам вас молио да ми до поподне потврдите да ли идете због броја људи у кафани на гулашу,морао сам јавити тачан број!!! Сада је тај број потврђен и не могу вам гарантовати да ће бити и за вас!!! Предлог вожње на време стављен још у понедељак имали сте времена!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ljudi samo hoce da se voze, ne moraju svi da krkaju, dobro druzenje i lep provod, svi su bili obavesteni. Ja se je prijavljujem jos uvek je su mi sanse pola pola, a za klopu nije problem da se snadjem, tako da saaaamooo opusteno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А шта ћете ви да гледате док ми једемо,не фунционише то баш тако,организатор мора да се испоштује,и ако се неко потрудио и ако је то везано неким роком,уколико нисте сигурни онда се не пријављујете..а увек можете да се возите негде другде а ова вожња је овако замишљена,бар сам је ја тако замислио!!! А то опуштено може кад ти будеш организовао вожњу,код мене се зна ред!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim čemu tenzija i takav ton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome nije do gulasha,na ovaj ili onaj nachin,treba svako da se isposhtuje ko zheli da vozi sa grupom ukoliko poshtuje sva pravila,a gulash nije pod moranjem u pravilima,a neko i nece znati do subote da li mozhe ili ne da krene,njihova sloboda i pravo,ima dosta ljudi i svi treba da budu zadovoljni i da se nadje sredina...imaju dobre pekare usput samo veselo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome nije do gulasha,na ovaj ili onaj nachin,treba svako da se isposhtuje ko zheli da vozi sa grupom ukoliko poshtuje sva pravila,a gulash nije pod moranjem u pravilima,a neko i nece znati do subote da li mozhe ili ne da krene,njihova sloboda i pravo,ima dosta ljudi i svi treba da budu zadovoljni i da se nadje sredina...imaju dobre pekare usput samo veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Па реално....није у реду да се неко спрда са организатором неке вожње нарочито ако је тај исти то већ доста пута дооообро урадио. На списку 10 а на вожњи 30 људи.....а све договорено за 10 људи....и шта онда? Онога који је пошао а није се ставио на списак заболе баш за све и мисли да неко треба то да му обезбеди све а онај који организује треба да се ј**е да обезбеди за те исте персоне све! Ово се не односи ни на кога већ причам уопштено. Друго.....не мора нико овде да се правда зашто не може да иде...никога није брига. Ако можеш идеш - ако не онда ћути! Још нешто.....није ми јасно оно са процентима поред пријаве на списку.....ИДЕШ ИЛИ НЕ?! Ајде да се спрдамо сви овде .....мислим стварно.......... Не идем на ову вожњу али ме више нервира ово горе наведено! П.С. Нико не бије људе да се возе са МСК-ом.....ако хоћеш повинуј се неким основним правилима које сви ми који смо већ овде поштујемо зарад свих нас! АМИН! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan A i kakav je to gulash koji se priprema 2 dana unapred javi tamo da dokupe josh SRNETINE @BigRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1664 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Laki upotpunosti se slazem sa tobom! Ljudi organizovati voznju i izcimavati se oko iste nije lako... Sto Laki kaze, ides ili ne ides... Organizator je postavio plan i program voznje, tvoje je da prihvatis ili ne prihvatis! Ako prihvatas, slusas kako ti se kaze,ako ne prihvatas, idi brate vozaj sam i to je to! Ne znam cemu bezpotrebna polemika svaki put. Ako se Bigi potrudio i ponudio ovu voznju kao predlog, ispostujte coveka maksimalno i svima lepo! Ajd uzdravlje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Основно и прво правило је да предлагач вожње који је претходно утврдио руту и план пута у који спада и где ће се јести је да то нико не оспорава,ако му се не свиђа нешто онда се и не пријављује!!! А посебно важи за нове чланове који баш видим и нису упућени како ствари функционишу и ко је овде ко и колико организованих вожњи има иза себе!!! Уместо да опипиају пулс групе,ако већ желе да буду део ње,исхитреним паметовањем стварају лошу слику о себи..ако ти се иде на вожњу која је понуђена,пријави се и ћути,ако имаш нешто што ти се не свиђа,немој се пријавити али опет ћути,јер те нико и не пита ништа!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Octobar 17, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konkretno moje objašnjenje za one procente. Dobar drugar je prekjuče kupio nexusa a ćera mi ide sa dečkom u Vrnjačku Banju na vikend. Planiralo se da i mi odemo motorima u nedelju ujutro, prespavamo i u ponedeljak nazad. To nismo mogli znati 100% sigurno jer sve zavisi od rasporeda rada za ponedeljak, privatnici smo i zavisimo od mušterija koje se zakazuju a to tek znamo u subotu. Zato sam i stavio ono 80% jer su postojale šanse da ne idem sa vama. Sad je taj procenat 95%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Može!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...