matori351 314 Napisano Jun 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj vikend na žalost, nije bilo šanse da se uklopim. Srećan put i lep provod. takođe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2638 Napisano Jun 9, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto prognozu, subota OK ali nedelja u problemu. Koliko vidim grmljavina i kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Jun 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo od šećera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prkosimo kisi i munjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2638 Napisano Jun 9, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nešto ne volim sa kišom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 9, 2016 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam gledao prognozu, a za opremom nisam bas... bas sam u dilemi. 'ebem te sreco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Jun 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je da ispalimo čoveka kad je sve rezervisao, i to dan pred put. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2638 Napisano Jun 9, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se i ogradio iz tog razloga i rekao da ako odustanem svakako plaćam smeštaj kao da sam bio. Jednostavno ne volim da vozim po kiši. Mogu i nije mi nikakav problem ali je za mene to ubistvo za mozak. Mozgam do sutra da vidim malo precizniju prognozu. Danas gledao BGD, NI, LE - nedelja - munje i jaka kiša. Ni malo naivno na planini. Ne želim da vozim po kiši skoro 500km nazad. Pre ću stati da prenoćim negde ali koliko vidim i narednih par dana je pod kišom. U najgoroj varijanti odvozaću sa vama deo puta u subotu i nazad sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Jun 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem te, ali ja se nadam svaki dan da će se prognoza promeniti. Ni meni se ne kisne 500km, ni 300 ni 100. Apsolvirao sam vožnju po kiši i ne želim opet. I ja sam za tu varijantu koju si pomenuo za subotu, naravno, ukoliko prognoza za nedelju ostane ovako usrana kakva je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Dare nece moci da ide, vidim i ja da se prognoza promenila dobrano za ned pa aj da se opet prebrojimo da vidimo da li se ide ili ne da javim da li dolazimo ili ne u smetaj. 01. Rohirrim 02. Lucky George 03. bbocko 04. Šipi 05. Gagi74 06. Alexa 07. DaliborBP 08. ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Odustaće ljudi (pa I ja među njima) zbog lose vremske prognoze za nedelju ..... hajde da skratimo vožnju na jedan dan ...biće lepo vreme sutra . . . malo li je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas krivo sto se vreme tako drasticno pokvarilo, bukvalno sam gledao prognozu na nekoliko sati...lose vreme pocinje od nedelje pa traje sve do utorka, od srede ce opet biti suncano. I ja se slazem da odlozimo tako veliki put za neki drugi vikend jer bi nam se voznja od 500 km po kisi pretvorila u mucenje a ne zadovoljstvo kako smo planirali. A u subotu svakako da se okupimo i da se ovde u toku dana dogovorimo gde cemo u voznju. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 01. Rohirrim 02. Lucky George 03. bbocko 04. Šipi 05. Gagi74 06. Alexa 07. ZEMZEM Delim misljenje vecine. Od tacke A do B voziti po kisi nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Rohirrim02. bbocko03. Šipi04. Gagi7405. Alexa06. ZEMZEM ... oni hrabri neka ponesu nekoliko pari rezervnih gaća I pokisnu ...a mi plašljivi bi mogli ..recimo istim putem Zječara ili do Kladova ... na roštilj . . . na jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2638 Napisano Jun 10, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam malo detaljnije gledao prognozu na accuweather. Subota odlična ali nedelja kritična. Po njima u delu oko Vlasinskog jezera kiša kreće oko 11h ujutro ali .... Niš kiša već u 10h počinje, Kad bi to bilo 100% tako mogli bi ujutro da krenemo i zapalimo pre kiše. To bi opet bila jurnjava sa vremenom i tenzije. Ja sam da ovaj put ostavimo za neki drugi vikend kad vreme bude na našoj strani. Ja sutra svakako dolazim na zborno mesto. Najverovatnije da neću ići na varijantu spavanja već vozim sa vama do nekle i vraćam se kućici. Baš mi je žao jer sam imao veliku volju da obiđemo ovaj deo Srbije ali vreme mi ne ide na ruku. 01. Rohirrim02. bbocko03. Šipi04. Gagi7405. Alexa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Vlasinsko ce nas sacekati neki drugi put nazalost ako ste za subotnju voznju evo opet predlog iz more radionice(ne umem ispod 500 km da napravim voznju) kako se odluci ali samo predlog. Zanam da ima brdo krivina i to po nekim cukama pa ako ste za da se brojimo isli bi na Smederevo, Zagubica, Crni vrh, kroz Borsko Jezero pa na soko banju kroz te krivine, pa lagano kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo subotnja varijanta: 1. Šipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam za 01. Rohirrim02. Šipi 03. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucujem se spisku.. 01. Rohirrim02. Lucky George 03. Šipi 04. bbocko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2638 Napisano Jun 10, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan zA SUBOTU 01. Rohirrim02. Lucky George 03. Šipi 04. bbocko 05. ZEMZEM 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sub i nedelju... 01. DaliborBP :-D Deki izvini sto te cimamo,ali nismo deca. Nadam se da nema ljutnje. Vidimo se onda sutra. Vreme i zborno mesto?! 01. Rohirrim 02. Lucky George 03. Šipi 04. bbocko 05. ZEMZEM 06. DaliborBP 07. ...... ( cenim da je Aleksa,ali spava decko! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Jun 10, 2016 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Rohirrim 02. Lucky George 03. Šipi 04. bbocko 05. ZEMZEM 06. DaliborBP 07. Gagi74 08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan opusteno dado vazno da protegnemo tockove. Mesto i vreme sve ostaje isto (ako smo svi saglasni ) ima da se vozi pa bolje ranije krenuti da se vratimo dok je dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Jun 10, 2016 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne obecavam, probacu da stignem....cele nedelje nije bilo spavanja, dosao danak po svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan sve isto sa omv-a oko 8 da podjemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...