Satelis 16187 Napisano Novembar 18, 2016 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesam za voznju ali 100 nekih cuda imam, ako se iskombinujem eto me....samo kad, sta, kako se ima u planu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Novembar 18, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio nešto kratko, oko 100km u jednom pravcu. Nisam ništa planirao nego da sednem i malo vozim krivine. Do Topole recimo maximalno i nazad. Krenuo bih oko 11h. Ništa nisam planirao, danas seo i odvozao do Košutnjaka. Mrak pada oko 16.30 a sa njim i hladnooooo. Znači povratak max do 16h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Novembar 19, 2016 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vidimo se kod 1000 ruza u 11h pa da se spustimo do AR, moze? Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Novembar 19, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Novembar 19, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Može, dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Novembar 19, 2016 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi vidimo se......ostali, ko hoce nemoj se stide. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Novembar 19, 2016 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan E hocu i ja, vozi mi se bilo gde. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Novembar 24, 2016 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neko sutra raspolozen za djir? Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Novembar 24, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, stižu mi sutra briketi tako da ... Danas oprao motor al džaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi al ne mogu, lako je vama privatnicima mozete se vozite kad hocete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih i ja ali radim. Prosao godisnji. Mozda subota ako nebude kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ja hocu ujutru malo da izadjem da me zelja mine par sati jer vec popodne najavljuju kisu za bg. Pa ako je neko od mojih sugradjana raspolozen nek se javi. Poz Nole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2612 Napisano Februar 23, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti se vrlo rado pridruzio, ali ne mogu zbog posla. Mozda u nedelju neka voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve dalje zavisi od vremena. Bice kazu sledece sedmice lepih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2612 Napisano Februar 23, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se. Ja se vec vozim ovih par dana. A sutra i u subotu kisa za bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Februar 23, 2017 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas se djirnuo do AR, sutra vec ne bi mogao.....za vikend padavine najavise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Satelis mislio sam tu malo po gradu da pijemo neku kafu i da se upoznamo ako imas vremena. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije smederevo kafa i nazad to mi je uzivancija a laganica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Februar 23, 2017 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Grad izbegavam u sirokom luku, pre bi sto kazes do SD nego centar...bezzz sve ludaci od vozaca. Stigli delovi za jednog Spidera pa mi nema vrdanja, mora se pakovati polako.....bice dana za kafenisanje, otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro buraz vidimo se uskoro boze zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Februar 23, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, samo ne bih mogao sigurno pre 11h. I to mi nije sigurno zbog obaveza Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Februar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11 ok ako budes mogao pusti ujutru na forum i nalazimo se. Motor mi je u borci pa se nalazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od mene za danas, obaveze Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jer raspoložen neko za neku vožnjicu sutra, najavili 20stepeni Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Neko sutra da protegne tockove, najavljuju 20 stepeni? Smederevo - stari put ka Mladenovcu - Kosmaj - Ralja - Avala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...