shorty 9 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde drzite masine preko noci u toku sezone? Koliko vas drzi motor ispred zgrade ako ima takvih? Ove sezone bih trebao da doteram motor u BG ali na mestu gde zivim nemam bas mesto gde bih ga ostavio, a da se ne trzam preko noci...ako znate na sta mislim! Koju zastitu da koristim ako ga ostavim na parkingu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Rođen sam na Karaburmi, držim motor pod prozorom a nije zaključan. Čuva ga lokalna ekipa spremnih klinaca kojima nije do razgovora. Moj je motor jeftin, zašto bi neko za njega odgovarao kao za nov i skuplji? No, ja sam na prozoru, nije on sam iako je dole ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan a ti si zapravo tvorac No Sleep kampanje za Guaranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9016 Napisano Novembar 7, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3226 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja ga drzim u dvoristu ispred kuce, mada kao zastitu kada ga ostavljam bilo gde u gradu koristim Xenu sa alarmom, prakticna stvarcica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mrle gde moze da se nabavi ta xena i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9016 Napisano Novembar 7, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3226 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio zutu Xenu (boja joj je zuta) u gevari, letos 4.200din, ali zavisi kakav ti je disk, koja debljina onog "kurcica" sto prodje kroz rupicu na disku ili moze da prodje kroz ceo disk... imas temu na forumu o Xeni i zastiti od kradje. Mada za ostavljanje na duze vreme i stalno na ulici, onda i lanac i alarm i disc lock... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma kada bi zgrada imala dvoriste ne bi bilo problema! ovako je skroz otvoreno, a i na tom parkingu nemam za sta da ga vezem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9016 Napisano Novembar 7, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3226 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti je tema http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8410.msg114678#msg114678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li u blizini neku prodavnicu/kiosk koji radi od 0-24h. Neki ljudi pored/ispred njih drže motore sa već pomenutim sredstvima zaštite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cirada (sa ventilacijom), lanac, katanac (xena i sl.) i na prometnom i osvetljenom mestu vezati za dobru banderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi nešto za nesanicu i karabin u ruke.. nema ti druge... cope lako je tebi kad imaš garage.. a šta cemo mi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije lose resenje ovo sa puskom ;D ;D ;D samo da ne zaspim na motoru preko dana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan govori tiho i veži psa za motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih te klince kao sto ih vuja ima! ne znam da li je rad da ih pozajmi? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi nešto za nesanicu i karabin u ruke.. nema ti druge... cope lako je tebi kad imaš garage.. a šta cemo mi? A imam i dvorište, nja nja... Za drugare uvek ima mesta pravilo za sve - pun tank, saobraćajna i ključevi :) ma ja bih te klince kao sto ih vuja ima! ne znam da li je rad da ih pozajmi? ;D ;D ;D Klinci ostanu bez love za gudru neko veče, pa prodaju tvoj za kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan govori tiho i veži psa za motor.. Vezi KURJAKA za motor Nadji neku banderu, udari dobar lanac, Xenu, trebalo bi to da ga sacuva al greota je da se motor mrzne celu zimu napolju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidim kiro da nisi procitao temu kako treba!!! ali hvala ti u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan vidim kiro da nisi procitao temu kako treba!!! ali hvala ti u svakom slucaju! Pa ne znam kako dodje do tog zakljucka.Evo, da obrazlozim svaki deo poruke pojedinacno: XENA sa alarmom ti je garant da je nece pomerati niti odgurati. LANAC ti je neka dodatna mera sigurnosti, da mirno spavas. (da, video sam da na tom parkingu nemas gde da ga vezes ali ne mogu da verujem da u krugu od 20ak metara nema bar neka bandera) A sto se tice ovoga na kraju...Pa jeste steta da motor stoji celu zimu napolju, verovatno bi mu bolje bilo u nekoj garazi.To je bila opaska kojom sam hteo da kazem da mi je zao sto nemas gde da ga ustekas preko zime.Ali sam izgleda pogresno shvacen.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa nigde covek nije rekao da ce motor preko zime da mu stoji napolju vec da ce od sledece sezone dovesti motor u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan pa nigde covek nije rekao da ce motor preko zime da mu stoji napolju vec da ce od sledece sezone dovesti motor u BG Moja greska. :-[ :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja uz malo muke uteram Kawu u dvoriste, pa pod nastresnicu da mi Kawa ne bude na suncu, pa jos i stavim ciradu da ne pada prasina na omiljenog mi ljubimca. I sem odvratnih puzeva golaca po ciradi, ujutru je sve kako sam i ostavio... Uzivancija je ziveti u kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmmm.. a u stanu? posle detaljnog pranja da li ce se osecati isparavanja benzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam imao kineza zimi sam ga drzao dole u kuhinji. Dobro operes motor, i stavis preko njega ciradu. Oseti se nesto malo u pocetku i posle apsolutno nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ko zivi u stanu neka skine prednji i zadnji tocak pa u lift i stavite ga negde u orman Ili ga prekrijte sa miljeom pa za ukras nek bude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine dok nisam vozio moju kawu i naravno dok je bila zima gledaj gde sam ga drzao!!!!NARAVNO DA SE NE PREHLADI!!!!POZDRAV OD MENE BOLESNOG!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...