HRC954RCV211 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugaru mom nece da startuje motor zbog map i iat senzora,prijavljuju gresku,pa me zanima dali neko moze da mi kaze kako da se ukolne sve greske to jes poniste,posto je skidana pumpa goriva.... Hvala na odgovoru unapred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugaru mom nece da startuje motor zbog map i iat senzora,prijavljuju gresku,pa me zanima dali neko moze da mi kaze kako da se ukolne sve greske to jes poniste,posto je skidana pumpa goriva.... Hvala na odgovoru unapred.... Vecina se resetuje skidanjem klema sa akumulatora na vise od 90sec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan pokusano ,nista se ne desava,neko drugo resenje jel ima neko, motor vergla,ali nece de upali ima goriva ocitava pumpu jedina fora je sto pumpa non stop radi,nece da prestane,menjali smo relej ali relej drugi nece da radi to jes da ocita pumpu pa u cemu je tu caka i problem dali moze neko da objasni i da pomogne ? hitno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan kod kljuc ? malo je zajeban taj hiss sistem , i pogledaj kakvi su kontakti koji idu od pick-up-a koji se nalazi u dekliju kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan prikaci se na dijagnostiku i poniste se greske i ocitaju koje su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan kod kljuc ? malo je zajeban taj hiss sistem , i pogledaj kakvi su kontakti koji idu od pick-up-a koji se nalazi u dekliju kvacila Salle kod kljuc nije sigurno,jel da je kljuc nebi ocitao kod to jes prekinuo lampica da sija i relej,samo je neku gresku nasao i to je to, sada treba to da se ocita i izbrise ali fora je kako ... A diagnostiku jbg ne znam ni ja sam, treba motor da se tera da bi to odradio neko ko zna i ume... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan evo sta izlazi na kontrolnoj tabli ,sada jel moze neko da mi kaze sta treba da radim,inace nasao sam servisni meni ,ali slabo sam se snasao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan e ovako da osvezim,sknuo sam sve i kabal od svecica, ne baca varnicu tako da ne dolazi struja do njih, i ne moze da se upali motor... sada kako bi to mogao da sredim naj bezbolnije i najbrze moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Da oteras motor u servis .. Ipak je to oko struje malo zeznuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Da oteras motor u servis .. Ipak je to oko struje malo zeznuto videcu sutra sta cu i kako cu.. to jes sta da odradim, morace na diagnostiku naj verovatnije da bi se greske izbirsale sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan odakle si ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz Arandjelovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan dali neko moze da mi kaze koliki bi pritisak pumpe trebao da bude i kako mogu da ga izmerim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 3,4 bara dok motor radi na leru....treba ti manometar koji se kaci izmedju pumpe i dizni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM NA MOJOJ 929 IMAO PROBLEM SA KODOM ,VRATIO AKUMULATOR POSLE ZIME A ON BIO NA KONTAKTU I ZAKUCAO KOD..... 1) LAMPICA KODA SE NE GASI 2) PUMPA MRTVA 3) NEMA STRUJE NA DIZNAMA 4)NEMA STRUJE NA SVECICAMA 5) MOZE SAMO DA VERGLA SKIDAO KLEME,VRACAO POSLE 90 SEKUNDI, PA 10 MINUTA,PA DVA SATA,PUSTAO DA PRENOCI I NISTA..... PROBLEM SAM RESIO SLUCAJNO AKUMULATOR JE BIO NA MOTORU,KLJUC NA KONTAKTU,SKINUO SAM PLUS KLEMU ,SKINUO SA KONTAKTA,IZVADIO KLJUC ,VRATIO PLUS KLEMU POSLE NEKOLIKO MINUTA,SACEKAO NEKOLIKO MINUTA POSLE VRACANJE KLEME,STVIO KLJUC,STAVIO GA NA KONTAKT,PUSTIO MU PUMPU,KOD LAMPICA JE I DALJE GORELA A PUMPA CUTI ...... SEDNEM PORED MOTORA , NISAM SIGURAN DA GA POLUPAM ILI DA GA ZAPALIM KAD ZZZZZZZZZ.... ODRADI PUMPA,ZAVERGLAM I UPALI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan RASKOPCAJ SVE SVE DZEKOVE DOK JE BEZ AKUMULATORA ,VRATI I PROBAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan i dalje nista, nisam uspeo da sredim... bili smo na moru,ali ovog puta sa kolima drugar(nazalost) a ja naravno sa mojim motorom,e sada postavlja se pitanje posto sam gledao pumpu to jes konektor, kad sa unimerom stavim dve zice sastavim,pumpa kako da je non stop upaljena? pa ako neko moze da mi kaze kako da proverim dali na pumpi se nisu spojile platine ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, sinoc smo drugar jedan koji je elektronicar i ja raskupusali celu instalciju proverli smo dizne do dizna dolazi struja(ali ponekad prekine)sada je fora nema struje kod na sevecicama... sve ovo ostalo smo sredili samo je ostalo za varnicu,pa ako neko moze da nam kaze sta da uradimo, posto kasnije opet pocinjemo cackamo nekako da sredimo? nili bi vam vise nego zahvalni unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...