tindirbp 289 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kompletan je,"96.god.sa instalacijom,extra radi,600 ccm uljara,samo se okaci i teraj,cena 190 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Koji je agregat,mislim na fabricku oznaku,i sigurno nema kurblu,ili???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 600 ccm brez kurble Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan a ja trazio pre 15ak dana i eto znao sam kada god prodam posle par dana neko ponudi delove koji su mi trebali ... ono sto sam ja zvao kada mi je trebalo i kakve cene su mi pricali za agregat ovo je DZABE!!!!sretno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a ja trazio pre 15ak dana i eto znao sam kada god prodam posle par dana neko ponudi delove koji su mi trebali ... ono sto sam ja zvao kada mi je trebalo i kakve cene su mi pricali za agregat ovo je DZABE!!!!sretno pa dzabe da,nisam ja bezobrazan kao neki tamo...jbg,prodao sam za manje od 12 h agregat sve sa hladnjakom za ulje i rezervoarom za ulje,kompl.strujom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...