Mikka 431 Napisano Novembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Italijan nema sta, al me mnogo podseca na R 1200GS. E, a da li postoji Moto Morini kod nas, mislim predstavnistvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Italijan nema sta, al me mnogo podseca na R 1200GS.E, a da li postoji Moto Morini kod nas, mislim predstavnistvo? Što? Oćeš da pazariš? ;D Lep žabar, nema greške! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Italijan nema sta, al me mnogo podseca na R 1200GS.E, a da li postoji Moto Morini kod nas, mislim predstavnistvo? Što? Oćeš da pazariš? ;D Lep žabar, nema greške! Ma bre zjapi mi par praznih mesta u garazi, pa reko da popunim... ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...