aljosa xtx660 54 Napisano Jul 14, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prednost lonac kao sa slike http://i121.photobucket.com/albums/o202/dibdob69/Yamaha%20xtz750%20super%20tenere/IMG_1508.jpg Mogu i druge vrste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre u Adu kod Roberta i stavi Iliju Gromovnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 15, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre u Adu kod Roberta i stavi Iliju Gromovnika Moram da mu ostavljam motor, tj lonac na par dana... to mi je malo komplikovano, ako ne pronadjem nista dobro, moracu kod njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/arrow--oglas-32922/ covek je skroz korektan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto? Dogovoriš se kad da dođeš, izabereš lonac i za sat-dva sve gotovo.. Robert je sjajan lik čak mi je i ispolirao grane i ofarbao ih u crno.. doduše nije dugo trajala ta crna boja..ali to je do spreja.. čunak mu je dobar i mnogo je opuštenije voziti sa takvim glasnim loncem..nego sa fabričkim fenom.. U saobraćaju te prvo čuju pa vide..što je mnogo dobro za naše slepce od vozača.. p.s. jedino komšije mogu malo da kenjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 15, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto? Dogovoriš se kad da dođeš, izabereš lonac i za sat-dva sve gotovo.. Robert je sjajan lik čak mi je i ispolirao grane i ofarbao ih u crno.. doduše nije dugo trajala ta crna boja..ali to je do spreja.. čunak mu je dobar i mnogo je opuštenije voziti sa takvim glasnim loncem..nego sa fabričkim fenom.. U saobraćaju te prvo čuju pa vide..što je mnogo dobro za naše slepce od vozača.. p.s. jedino komšije mogu malo da kenjaju Ja kad sam ga zvao rekao mi je dan, dva... mozda se on nesto zbunio... Ako se ceka sat dva to nije problem, ja bi uradio ovalan oblik kao fabricki samo da je otvoren... Koliko sam razumeo pravi i izduve za DB killerom??? Jel imas neku sliku od tvog auspuha? i koliko para bi to izaslo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 15, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/arrow--oglas-32922/ covek je skroz korektan.... to je taj model, samo sto je za hondu... to bi trebalo da se prepravlja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za detalje ćeš morati sa njim, ima i sajt i fb http://www.facebook....raceada.exhaust db kiler ti može trebati samo za daleke pute.. u gradu te dobar zvuk čunka čuva od nenadanih situacija i mogućih lomova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje Kopljas lonac od Afrike...mozda da to uklopis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 16, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje Kopljas lonac od Afrike...mozda da to uklopis? ne bih se mesao sa tom sortom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje Kopljas lonac od Afrike...mozda da to uklopis? ne bih se mesao sa tom sortom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 18, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...