wulfy 196 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan I Kod Breve se preslo na veci agregat, kao i kod Grisa (sada nose oznaku 850) no agregat 750 jos uvjek nije za bacit. U Milanu novi model, za sve ljubitelje klasicnih linija, dakle predstavljam MOTO GUZZI V7 Classic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda original (uzor) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lutka, nema sta! Bas ima onaj smek proslih vremena. Stvarno lepotan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvanicnih podataka: AIN CHARACTERISTICS Design • Tanks and side panels with 70s style Moto Guzzi graphics. • Twin saddle with 70s style Moto Guzzi name • Chromed passenger grab handles. • Chromed rocker boxes • Spoked wheels • Chromed heat shields • Chromed instrumentation • 70s style instrument graphics • Colour coded rear mudguard. • Chromed rear light cluster • Chromed locking tank filler Engine • 744 cc 90° V two valve twin • Weber Marelli electronic fuel injection. • Single plate clutch • New high performance exhaust system • 5-speed gearbox. • Euro 3. Frame • ALS steel tubular twin cradle with removable lower components • 40 mm front forks • Pre-load and rebound adjustable twin rear shock absorbers • Front brakes - 320 mm disc and 4 (opposed) piston calipers. • Rear brakes - 260 mm disc with floating caliper fitted with 2 parallel pistons • Spoked wheels • Metzeler Lasertec 100/90- 18 56H TL front tyre. • Metzeler Lasertec 130/80 -17 65H TL rear tyre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na sta god da je sela, izgledalo bi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lep motoric,dodjes na susret i ko se nerazume kaze vidi onog matorog a ono nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lep motoric,dodjes na susret i ko se nerazume kaze vidi onog matorog a ono nov motor Evo recimo to je moj slucaj Pre neki dan sam postavio temu sa pitanjem koji je ovo moto guzzi. Ja pomislio da je to neki stariji model u koga je neko ulozio mnogo mnogo mnogo truda. A ono nova makina . Prelep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja, jos ako cjena bude odgovarajuca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Jul 6, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda original (uzor) Ovo je ``pojacana`` verzija tj. V7 Sport, a ne Clasic. Ovaj zeleni sa narandzastim ramom je imao pevac iz ZONE B, a clasic ima moj ortak ovde u Kraljevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Klasika, sta reci, uvek i zauvek ostaje aktuelna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prava motocikleta !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Za 2009 godinu postoji doradjena verzija sa dodatkom Caffe u imenu uvecano detalji po kojima se razlikuje od osnovne verzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad god vidim ove slike novih Guzzija, setim se JNA. Bio sam instruktor u kraljevu, duzio tri Guzzija V 35/II , od kojih je jedan bio potpuno nov. Ja sam ga vozio samo dva puta i presao oko 50-tak kilometara. Izuzetan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad god vidim ove slike novih Guzzija, setim se JNA. Bio sam instruktor u kraljevu, duzio tri Guzzija V 35/II , od kojih je jedan bio potpuno nov. Ja sam ga vozio samo dva puta i presao oko 50-tak kilometara. Izuzetan motor. Guzzi V35/II mi je bio prvi ozbiljniji bike, kao i mnogima u Kraljevu... ;D '99. god. kad smo otisli u Bjeljinu na moto skup, od 12 motora, 7 je bilo Guzzi. Danas ih skoro i nema u Kraljevu. Sa njim sam obisao celu Srbiju i ostao mi je u prelepom secanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja pouzdano znam za jedan u Kraljevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pouzdano znam za jedan u Kraljevu To je Šuša iz Kraljeva,serviser Guzzija i predsednik MK iz Kraljeva, mada ih ima i po beogradu (par komada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja pouzdano znam za jedan u Kraljevu Ma ima ih vise od jedan, ali naspram nekoliko desetina pre 10-ak godina, sada ih je vrlo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda original (uzor) Ovo je ``pojacana`` verzija tj. V7 Sport, a ne Clasic. Ovaj zeleni sa narandzastim ramom je imao pevac iz ZONE B, a clasic ima moj ortak ovde u Kraljevu. Kolko se secam pevac iz " Zone B " je imao onog od 500 ccm ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda original (uzor) Ovo je ``pojacana`` verzija tj. V7 Sport, a ne Clasic. Ovaj zeleni sa narandzastim ramom je imao pevac iz ZONE B, a clasic ima moj ortak ovde u Kraljevu. Kolko se secam pevac iz " Zone B " je imao onog od 500 ccm ??? ??? ??? Imao je dva, jedan ovakav isti 100% sam siguran, video sam ga uzivo, a drugi je bio neki noviji model a la LeMan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ухуууу!.... Ево "Гуци" за мене! Јавите Енглезима да ипак нећу да купим "Бонија"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...