Stojke 1 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Suzuki Bandit 600...Isplata nakon sto se odradi kupoprodajni ugovor. Ko poseduje ovaj motor, i hoce da ga proda nek mi se javi na telefon 060/31-41-331 Zanimaju me iskljucivo motori u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, hitno potrebna masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos dan-dva sam zainteresovan za ponude, posto sam nasao jednog koji mi odgovara i najverovatnije ako se ne pojavi neki koji bi mi se vise svideo, kupujem doticnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 15, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Ago sto ti srcu drago,jer biro birac pa nas`o otirac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...