Joey 1 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh zeleo bih da menjam Hondu 600ccm 98god odlicnom stanju,zlatne boje(za slike i vise info javite se),za shadow,intruder ili eventualno virago,razlog menjanja je moja zelja za chooperom,tako da ako neko ima isto samo da se menja za naked mozemo se dogovoriti :DDD .... 064/41-71-008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj tako prijatelju, inace ja sam prodao svog Horneta da bi kupio kruzera, mislio sam bice lakse sa kesom, pola Srbije predjoh, majko mila kakvih se krseva nagledah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Marko u Trsteniku bi menjao Shadow za Horneta, imas je u oglasniku, vidi sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan aj sacu bas da vidim..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao je kako vidim ali hvala jos jednom..valjda cu naci nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/shadow-750-black-widow/ na ovu sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje stoji ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... I evo par slicice,taman se vratio iz crnje ...znam prednji far mu neide barem boja, bila je crna ali se skinula,hvala majstoru sto mi je tako extra ofarbao :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje stoji ponuda ako bi neko menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li uopste kontaktirao Marka iz Trstenika, samnom je hteo da menja, ali ja sam dobio kesh za Horneta pa me to odvelo na drugu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Dejan iz Kladova ima Viraga 750 '94.god, i menjao bi za tako nesto, moguce je da cete se dogovoriti. Njegov br tel je 065/978-43-84. Pozovi se na mene - Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo malo izvinite...Evo ofarbana maska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A da ja zaboravih da kazem da imam drugi Br ako nekog interesuje 065/300-22-65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan niko,nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena horneta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...