fanky 1011 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo redjam temu za temu, al nadam se da nema ljutnje U posudici za vodu primetim veoma prljav sadrzaj, konsultujem se sa kolegom sa foruma pa mi kaze da se javila negde rdja u sistemu, pa mene interesuje kako ja da promenim vodu u sistemu i da li je moguce ocistiti hladnjak nekim sredstvima i koji antifriz da sunem, nisam napomenuo da se radi o skuteru Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 10, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan UzNeš user manual ili još bolje service manual pa vidiš kako se ispušta rashladna tečnost iz sistema i koliko ti treba tečnosti da ga ponovo napuniš. Antifriz uzNi isti kakav si imao do sad. A čišćenje sistema može i sodom bikarbonom ili specijalnim sredstvima koje možeš kupiti u radnjama ili na puNpama. Šta god da uzNeš neće da mu škodi iako svi znamo da ima sredstava koje nipošto ne treba koristiti, isto kao što ima ulja koje nipošto ne treba koristiti, šampona za pranje koje nipošto ne treba koristiti, voskova za poliranje koje nipošto ne treba koristiti, odmašćivača koje nipošto ne treba koristiti itd. itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...