Kaya 730 Napisano Jul 9, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Givi Wingrack II sa kompletnim Afrika Twin rd07 Mounting kit-om i sva tri kofera ( 2x Givi E360 od 40 litara i TopCaseGivi V46N od 46 litara). 4 Ključa za bočne kofere, svaki otvara oba i dva ključa za top case. Jedna mala ogrebotina na jednom bočnom koferu, ništa značajno....Sve je u prakticno PERFEKTNOM stanju.. Ponude na PP, hitno je ali nema potrebe da se vredjamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi neku okvirnu cenu, nesto sto bi te uvredilo je mozda necija ozbiljna ponuda pa zato. Srecna prodaja 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A ni gledanje slika pre ponude ne bi skodilo... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 9, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi neku okvirnu cenu, nesto sto bi te uvredilo je mozda necija ozbiljna ponuda pa zato. Srecna prodaja Ja ako napisem cenu, treba da napisem duplo vise nego sto trazim jer tako ljudi pokusavaju da obore cene...Zato kazem uvredljive ponude...Ko poznaje te kofere zna i koja im je cene kad su novi i koja im je cena kad su polovni...posto je hitno prihvaticu i cene polovnih kofera koji su u losijem stanju nego moji, ali ne bih da ih dajem u bescenje... A ni gledanje slika pre ponude ne bi skodilo... Za svaku stavku na koferima koja nije navedena kao ostecenje umanjujem cenu za tvoju procenu te štete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 9, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/givi-oglas-52495/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 10, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vezana trgovina ili odvojeno??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 10, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan moze odovojeno, u tom slucaju TopCase rezervisan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3095 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 11, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan De si kolegza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 11, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan daj cenu za bocne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 11, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Kaya od dva posta iznad: "Ja ako napisem cenu, treba da napisem duplo vise nego sto trazim jer tako ljudi pokusavaju da obore cene...Zato kazem uvredljive ponude...Ko poznaje te kofere zna i koja im je cene kad su novi i koja im je cena kad su polovni...posto je hitno prihvaticu i cene polovnih kofera koji su u losijem stanju nego moji, ali ne bih da ih dajem u bescenje..." ....zadnji prodati u Srbiji su otisli za 200 i bili su losijem stanju od mojih...digitron imas pa udri u racunicu...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68344-givi-koferi-45l/page__p__1113752__fromsearch__1#entry1113752 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3095 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuje se model, nije bas svaka kutija kofer pa da ima istu cenu. Ovo sto je marko bns postavio je prodato za korektnu cenu a samim tim Kayini vrede vise. Koliko vise? Koliko se kupac odluci da plati a prodavac pristane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 13, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuje se model, nije bas svaka kutija kofer pa da ima istu cenu. Ovo sto je marko bns postavio je prodato za korektnu cenu a samim tim Kayini vrede vise. Koliko vise? Koliko se kupac odluci da plati a prodavac pristane... Upravo tako. To nije isti kofer. Osim sto su proizvedeni u razlicitim dekadama, ukupno stanje kofera se razlikuje...A na konto nerazumnih ponuda, da ne stavljam ovde celu PP razmenu, rekao bih samo da je jedan momak(decak ili sta vec) ponudio 30€ za kofer i cak se naljutio sto je odbijen... @Premie: Imas jednog novog kolegu 950SM u NewNow. JotaElektro. Ja ga nagovarao da ne stavlja Wingrack na KTM-a, ne ide mi to nikako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 13, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih i opciju zamene u oglas: Prihvatam sledece (u dobrom stanju): Tank torba za plasticni rezervoar Bocne torbe platnene Podloske za vrece za spavanje (samonaduvavajuce i mrsave) Mali plinski Rešo Inoxirane sudove Zensko kisno odelo Zenske cizmice Moto-komunikacija Scotoiler ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Jul 13, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je sad ostalo od ovoga? Ako imas bocne sa sve nosacima sibni mi cenu u inbox. Treba jednom drugaru. Ja da mu predlozim da kupi, a on ce reci svoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...