kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan napravim nekoliko tema i sad nekom nesto smeta sto sam poslednje napisao, i ladno mi obrise poslednju temu kaorazlog je zato sto se nisam predstavio...................... ??? mogu mi lepo reci da se predstavim al ne moraju da mi brisu nove teme.... inace sam iz ns-a, vozim suzuki drz 400 sm k6... evo i jedne slike od mog motora. toliko od mene u ovom predstavljanju,nadam se da mi mozda nece i ovo obrisati..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw kiki i dobrodosao,pa svima nam to kazu kad se registrujemo,to je osnovno pravilo na forumu...aj molim te izmeni ovo tvoje predstavljanje,jer se nista ne moze procitati ,tek kada selektujem ceo text se razume pozdraw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan promenjeno:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan al evo jos jedne slike ,cisto da mene vidite,ne mojte okolo da gledate :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Koji si ti, ovaj sa kamerom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao,uzhivaj... trudim se al ne mogu da ne gledam okolo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Sta ces.....red je red Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nesto visoke te cice pored tebe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... aj stavi neku svoju sliku, na ovoj sto si stavio sve je mutno okolo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ja nesto ne mogu da pogodim u tu sredinu da ga jebes, sve mi nesto skrece pogled,levo-desno-levo-desno, zavrte mi se u glavi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kazzu struchnjaci da zzuta boja najmanje uchestvuje u nezgodama. U ovom sluchaju su pogreshili. Meni ochi lete ko Cubric-u, nikako da smirim sliku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ozrikavicu od donje slike,ne mogu da gledam levo i desno istovremeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D e ali nije ni ova losa npr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan mada mislim da i ova moze da prodje,hehe :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan e imam ja jos ovde slika,ako vam smeta da ih postavljam recite. ja cisto ono za vase oci,a najvaznije je to sto se sve ovo tice motora....xexe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan e mislim da sam vec malo preterao sa ovim lepim cicama.... ;D bar za danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel ti uopste vozis motor ili samo juris cice? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel ti uopste vozis motor ili samo juris cice? ;D sta el vozi ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan toliko od mene u ovom predstavljanju,nadam se da mi mozda nece i ovo obrisati..... Samo da te podsetim, ako si slučajno zaboravio, ti si došao kod nas , a ne mi kod tebe. Ovde je preko 2000 ljudi pre tebe poštovalo pravila i niko nije bio tako drčan, pa nećeš ni ti. Ne znam što je toliko teško predstaviti se, a lako otvarati nove teme. Kultura ne boli (bar nije do sada). U svakom slučaju, tvojim prisustvom ćeš sigurno profitirati, makar informacijama, upoznati nove likove, lokacije,,itd itd, tako da stvarno nema mesta tvrdom rečniku i ljutnji... Dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan a evo izdvajam za vas jednu moju dobru sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan vise vozas motore ili cice pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan a evo izdvajam za vas jednu moju dobru sliku Barazer, neko ce pomisliti da znas da vozisn na tocak ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan Barazer, neko ce pomisliti da znas da vozisn na tocak ;D ;D ;D a barazer,zar smo dotle stigli... ??????neka,neka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...