Mr. No 558 Napisano Jul 9, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan mladost --ludost a na kraju tuga i žalost!! saučešće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Decko se zove Goran,bio sam zadnjih 4 dana sa njim se samo vozio.Krenuo je kuci i pozurio da stigne druga motorom koje ostao posle mene na skupu ali jbg nije uspeo da stigne..Neka mu je vecni mir!!! zakljucajte temu ja ne mogu da kucam vise ni A,a ne treba ni da raspravljamo neke druge stvari..hvala svima na pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam Neko je UKRAO kacigu koja je bila pored puta kada je sleteo!!!!!!!da je bila kaciga jos tu nasli bi ga i ranije...javio je covek iz pecinaca daje video kacigu kod te krivine dok je prolazio...cim sam to cuo otisli smo i nasli ga a kacige nigde..KO GOD DA JE UZEO KACIGU NEKA MU JE ALAL!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...