GixxerK6 819 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jako dobro da se Pedro konacno prikljuci. Za sve ove godine u HRC mnogo puta je bilo dobrih njegovih partija ali i jos toliko puta samo nestane iz spica. Stoner covek seljak, farmer, pecaros a pri tome talenat bez limita ima svoje vizije moto trkanja i nece da se vozi za platu da izdrzava porodicu kao sto to kaze da radi Colin Edwards. Postujem i jedno i drugo a da je Stonerovo povlacenje sokantno jeste ali sigurno mnogo toga govori i govorice malo kasnije. Ne verujem da ga je Rossi potrosio jer sada kada gledas trke 2008-2010 prosto ne verujes da crveni motor tako ide. Mada je to bilo sa brojem 27. Bio je kao i sada i po 0.5 bolji u kvalifikacijama, pozicije je ako je gubio tek 5 krugova pre kraja u borbi sa M1 u rukama Rossija a kasnije sa Horheom. Obratnu situaciju pored miliona ulaganja u dovodjenje tima iz snova je nemoguce zamisliti cak bi na stazi to bilo sramotno za crveni motor a da ne pricamo za VR cak i sada posle 2god u Ducatiju. Ali tako je kako je. Drugi MotoGp za sada nemamo a upliv interesa i businessa je sada vec poprilicno evidentan cak i za one koji povremeno odgledaju trku na TV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Jul 12, 2012 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam do sada bio Rosijevac, moram da priznam da me je Stoner kupio za sva vremena svojim povlacenjem. Stvarno je car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ma vratice se Stoner kroz par gona, hemija u krvi pri voznji gp-a nije dostupna za ilegalnu trgovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 12, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi drago, ali nesto mi ne djeluje kao lik, piskicu, kakicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Jul 12, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi drago, ali nesto mi ne djeluje kao lik, piskicu, kakicu. Vratio se ne vratio Italijanski novinari će da prave promet na patkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Adrenalinska kriza je cudo, pitaj Mihajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas se nesto nasekirah sto ce Stoner da se povuce. Toliko klinaca i dobrih vozaca ceka sansu da se pojavi i prodrma Moto GP, da necu ni osetiti da je otisao. Kakav god da je talenat bio, ipak uvek ima vecih i boljih vozaca, a oni nadolaze svake godine i sve ih je vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Stoner samo dize cenu, nista od penzije! Dobar kes, bar kao Rossi, i vozim dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jul 12, 2012 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jos da se vrati u Dukati i pocne da pobedjuje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 12, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eee da Fredi, totalno sam to izgubio iz kompasa. Odustane od penzije, ovi iz Dukatija mu sirom otvore vrata, pritom Audi ostavi Rossija. Kakav bi to bio duet? Zivo me zanima kako bi se te dvije velicine poklapale i preklapale u boksu, na stazi, van staze. Stoner je od samog pocetka pokazao da je bazdaren po nekoj svojoj mjeri, tako da mi povratak ne zvuci ni malo vjerovatno. A adrenalinski sok ce naci vec negdje drugo. Uostalom, kad mu se digne moze da sjede na Dukca i prozvizdi Philip Islandom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, kad mu se digne moze da sjede na Dukca i prozvizdi Philip Islandom. I u trecem krugu obori rekord staze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije da branim kamenog ali... ima para da ode bilo gde na ovoj planeti sa zenom i bebom , a ne da ih vugli i razvlaci i rasteruje novinare od njih... taman lepo ne mora ni da radi i uziva u pecanju sa zenom i bebom pa kad beba bude mogla da putuje i bude na trkama mozda se vrati ... a u ostalom uvek moze na speedway odakle je i potekao ... tako da sa tom kintom koju ima moze sta hoce. Nemam dete niti sam ozenjen ali slusajuci starije uvek im nedostaje vreme prva rec, prvi zub itd itd . On je mladji od mene samo par meseci, a ispunio svoj san.... ja bih voleo da sam uspeo bar jedan od svojih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasno a verujem i Ducatiju kao i VR osim sto u novinama mora da se napise drugacije da se VR sastao sa covekom iz Audija koji je zamolio VR za malo strpljenja i investicije u razvoj GP motora gde se ocekuje mnogo Meni to lici da se vracamo na zimu 2010-11 tj. na pocetak. Zar do sada nije bilo para i wunderkindova u timu koji treba da napravi (citaj prilagodi) motor pa ce to sada da se konacno desi sa Audijem? Pa Barbera sa GP0 se vozi sa GP12 bez problema Njih zeza nesto drugo... Ali dobro novinari napisase, mi procitasmo i sada cekamo ono sto ce sigurno da se desi Ili dok mi cekamo odlicne rezultate i najave da ce se to desiti neko zgrce ogromne pare od ugovora iako se vozika na CRT granici? Neko mozda ovo gleda kroz novac a neko kroz sport i rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 13, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vec se nesto suskalo da ce Stoner adrenalin da pronadje u australijskom V8 sampionatu (ako je neko gledao te trke onda zna kolko ce mu nedostajati Gp). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...