zli 412 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. koliko sam ja pratio, zezali ste coveka da motor ne isteruje iz garaze, kad ono covek odlucio da odgovori na tipicno srpski nacin... ode na kraj sveta. srecno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 6, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. koliko sam ja pratio, zezali ste coveka da motor ne isteruje iz garaze, kad ono covek odlucio da odgovori na tipicno srpski nacin... ode na kraj sveta. srecno! da, u inat forumashima je otishao da se zapljune u magadanu vozi se chovek za svoju dushu a zezanje na forumu je ipak samo to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija samo se ti lepo odmori I bices kao nov :-) I ne zaboravi ONE tablete dapijes. Sreca ti put,basmi jekrivo sto se nismo videli pre tvog polazka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 6, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ciganin seo u belu ficu i gleda koliko moze da razvije. :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 6, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Goso, postala rutina, palimo ujutro komp i gledamo SPOT uz kaficu....lucky bastrd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jul 6, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema povlacenja, nema predaje!!! Samo napred, samo hrabro!!! Srecno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. koliko sam ja pratio, zezali ste coveka da motor ne isteruje iz garaze, kad ono covek odlucio da odgovori na tipicno srpski nacin... ode na kraj sveta. srecno! da, u inat forumashima je otishao da se zapljune u magadanu vozi se chovek za svoju dushu a zezanje na forumu je ipak samo to... pa naravno da se vozi za svoj ceif...vidim da gore nisam stavio smajlove mada, ne bi ja potcenjivao ni inicijalni ucinak stenera vs afrika teme kako god bilo, nek mu je srecno na putu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 7, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti svu srecu koja ce ti biti potrebna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Jul 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kada sam prvi put gledao putovanje Ewan McGregor-a i Charlie Boorman-a "Long Way Round" odusevio sam se, pogotovo tim delom do Magadana, za to treba imati petlju i zivce, ali njih dvojica su imali 2 dzipa kao podrsku i naravno para kolko hoces, tako da mogu samo zamisliti koliko tesko ce biti Gosi da ide sam samcat, bez podrske iza sebe i bez gomile para, rispekt i SVAKA CAST http://www.youtube.com/watch?v=Ms3GC9EWukk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goso, Veliki zalogaj ali san je san. Ti ga trenutno zivis. Tu smo da te pratimo i podrzavamo. Srecan put 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan SAMO NAPRED SVAKA CAST OCEKUJEMO NOVE SLIKE DA MALO I MI SANJAMO POZZZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Samo gazi i gutaj kilometre, čin za svako poštovanje. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam cuo da je tamo zimi temperatura -38c a leti u julu +16c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatna tura, svaka čast majstore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan neznam covjeka ali da ima jaja ko nojeva ima. svaka mu cast, moja kapa ce biti dolje ako ikada stanem ispred njega. želim mu svu srecu na putovanju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Гошо, мрдај из тог Вороњежа! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Гошо, мрдај из тог Вороњежа! bi ja, vrlo rado, ali ne mogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jul 7, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je problem, gde je zapelo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zapelo je da mi je pukao krvni sud i napravio se hematom i da ne mogu da sedim i vozim, lezim u hotelu i lecim se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan zapelo je da mi je pukao krvni sud i napravio se hematom i da ne mogu da sedim i vozim, lezim u hotelu i lecim se PU jeee! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jul 7, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shit!!! A jesi vala prva 2-3 dana zapeo k'o da te ganjaju svi medjedi Ukrajine i Rusije... Drzi se, odmori se lepo i procice to! Sta je jedan hematom za onoliku ljudinu... P.S. Tu si sam ali nisi svestan koliko te ljudi prati i podrzava! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е до мојега! Што се ниси покварио негде на Криму? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Е до мојега! Што се ниси покварио негде на Криму? sta ima tamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Е до мојега! Што се ниси покварио негде на Криму? sta ima tamo? Kriminalci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...