s a n j a 130 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju held tropic jakna i held zeffiro pantalone.Oba modela su letnja. Stvari su polovne ali odlično očuvane jer nisu skoro ni nošene,.Pantalone sam oprala jer su se uprašnjavile od stajanje a jakna nije.Obe stvari poseduju štitnike. Stvari se mogu odvojeno kupiti. Veličina pantalona su L a jakne XL. Cena:pantalone 5000,jakna 5000. Tel:063/647-183 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan istina je da se dame ne pitaju za to, ali na zalost moram molim te reci tvoju visinu i tezinu , kako bih znato da li xl jakna odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ću ti uskratiti podatke jer jakna nije moja već od muža. :lol: Njegova visina 173 a težina 90kg. Pantalone su mužu male sada a jakna mu je taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan onda sve pada u vodu jer trazim opremu za devojku, a ti si uspela da sakrijes generalije pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2014 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i ja se ponadao da je zenska jakna da obradujem lepshu i bolju polovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan vidis ti brate da nam se neda da ispadnemo dobri i pazljivi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa momci šta da vam kažem sem da mi je žao što niste uspeli da obradujete devojke kupovinom, Koliko sam gledala pantalone su unisex. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan moja je probala moje L i lici kao da je obukla skafander za bordere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan moja je probala moje L i lici kao da je obukla skafander za bordere Tako nekako i meni stoje gore navedene. :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se proba jakna...? ja sam 170 i 100kg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se proba jakna...? ja sam 170 i 100kg... U Kostolcu. Domenzije pantalona:spoljna dužina nogavica 105,unutrašnja 84,struk 40. Jakna je rezervisana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata,ostale pantalone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Idealne pantalone za vrele letnje dane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena:4.500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jesenja cena:4.000,00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...