okrad 11 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg, eto i mene :-[ ziv i zdrav, malo nervozan, a hondica... tesko mi je pogledati. :-\ uglavnom, idem od belih voda ka gradu, skrenem u radnicku, pored one crkvice, malo me uspori onaj prvi mali semafor, cepam dalje, raskrsnica kod maxi-ja, zeleno, idem pravo ka adi. i sad, ispred mene kola cekaju da skrenu levo, kako im prilazim, ona i odlaze u levo, ja ulazim u raskrsnicu, prolazim sredinu, i BANGEREEE lik je iz suprotnog smera hteo u levo, i kad je ovaj ispred mene krenuo, on nije gledo ili sta, uglavnom, krene levo, pravo ispred mene, jos malo ranije krenuo, da sasece, sreli smo se tik ispred pesackog posle reskrsnice u mojoj traci. vidim eto sranja, raspalim u njega direkt, masina se ustopa :-[, ja po inerciji preko kola, salto napred, i pljas ledjima o ledinu! neki klinac, polozio ove godine, beli punto, ma nek ide sve u... i to je to... posle dosli zandari, popisali, premerili, hondica lezi u lokvi benzina i ulja... malopre je donesoh,.. jes da sam je uzeo pre nedelju dana, ali mislim da mi ni za jednu prethodnu masinu ne bi bilo ovoliko zao. :'( eto, toliko. slike nemam, nit mi trebaju ah, da. imao sam kacigu, rukavice sa ojacanjima, koznu jaknu i kozne pantalone sa protektorima. opremi hvala, OPREMA MAJKA! LJUDI, PAZITE SE, I NEK SMO ZIVI I ZDRAVI! ajd, uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ccccc...shta napricha,choveche... :o Ono,jes...dobro je da si zziv i zdrav,ali...dal'je moguce? Pa izgledada mozzesh da budesh moto-superman,sa pogledom koji probija chelik,ali od ludaka nema pomoci! Zziveo ti meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ziv i zdrav sve ostalo moze da se kupi. Imas celu zimu pa polako sredices motor do proleca. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga. dobro je da se nisi povredio, makina nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Novembar 2, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Au brate... Najezio sam se dok sam citao. Dobro je si ti ziv i zdrav, a za motor sta da se radi... Bice toga jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. shit happens....zato se i nosi oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Novembar 2, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja se nisam najezio, cim sam video da imam dosta toga da procitam, znao sam da si pri cistoj svesti i ceo. To je najbitnije. Sad juri zapisnik, osiguranje, pa opravljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti dobro... motor se svaki da srediti! Kad se setim kako si teneru sredjivao i imao volje da rasturas ispravan agregat ne sumnjam da ces i ovaj srediti! Kad se malo saberes i sredis napisi stetu na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Au druze .... :-\ Znam kako ti je ....Al najbitnije je da si ti ok veruj mi ... motor ce da se popravi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Glavu gore, bice sve to ok, "samo" izjuri odstetu i vozi dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan JBG brate taman si je uzeo. Mogu misliti kako ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ojha, svi kazu, desava se, i ja mogu da se pridruzim tom ,,talasu'', al' zajeb kada se to desi bas tebi... Pravilo desne strane, jelte, ziv si, pa ganjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao, PEVAJ. Ista situacija, cak i mesto kao i sa Andrejp-om, prosao si odlicno. Motor ces popraviti, naplati osiguranju sto vise mozes... srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na recima podrske, znace dosta. iskreno, od tog ganjanja i drndanja po salterima vec sad me muka hvata, al ajd sad, sta je tu je. sto se nje tice, malopre gledam, pa, prednja viljuska puta nula. nije mi jasan blesavi prednji tocak, kome nije apsolutno nista. povuko ram u gornjem delu, reponja i plastike svud okolo, rezervoar popio sa strane... agregat mi se cini ceo, kao i zadnja viljuska, tocak,... al to sad... s obzirom na visinu, pri udaru podigla rep, gicnula se, zbacila mene i onda pala savijajuci na desnu stranu, raspalila o kola, pa se odbila i pala na levu. zavrsila za 180. VALJDA ??? gledam jaknu, i kao sto se secam, puko sam vertikalno ledjima, ledja jakne su kao nova, ni traga grebanju o kolovoz, znaci samo odozgo PLJAS! kaciga trunku zagrebana pozadi. to je to, bilo, proslo, preziveh, pa, idemo dalje. Ista situacija, cak i mesto kao i sa Andrejp-om, prosao si odlicno. ufff... palo mi je napamet tamo, dok sam cekao pandure... jeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cim se ti nisi povredio dobro je i sve ostalo (ukljucujujci i to sto si tek nabavio taj motor) je manje bitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde je stajala moja poruka nespretno editovana od strane admina, urednika ili vec koga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jesi loood, da polomiš ruku. kako posle da voziš avion! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Okrade necemo nasilje na forumu, razumem tvoj trenutak afekta ali kao sto si i sam rekao posle ti je bilo zao. Muljaz takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 2, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Oprema te, i dobri Bog, sačuvali. Sredićemo Hondu, samo pametno kod osiguranja, nek ti se poruči nov svaki deo koji je i ogreban. Jbga, i ti si to platio... A kad mi danas reče za rendtgen... Odma sam znao šta je u pitanju... Propas'... Vidimo se ovije dana, i, još jednom - živ si, zdrav si - biće još Honde... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan napomenuo bih adminima, urednicima, i svima svih mogucih cinova i zvanja koji osete potrebu da cenzurisu i edituju tudje postove da to urade tako da se ne narusi glavna misao teksta koji je postovan. ako to nisu u stanju, a zele da intervenisu, pametnije je izbrisati ceo post, nego ga izmanipulisati da totalno ispadne iz konteksta. hej, obrisite i celu temu na kraju krajeva. toliko od mene, hvala svima na iskrenim recima podrske. Edit by YO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D idi, bre, YO, cepam se vec pet minuta ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti mozes da kupis drugi motor, on tebe ne moze... Ziv si i zdrav, to je najbitnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ej, Zmaje, zzao mi zbog s*anja, al` mi ipak drago shto mi danas mozzemo da dzakamo. Svaki dan me 20 mentola zaprepasti sa nebuloznim pokretima i hvatam sebe kako zbog toga nadrndan krecem na shljaku. Al` jbg. To je nasha istina (bolna). Ne kazzesh nishta jel ti neko od prolaznika pomogao, ili tu nema shta da se kazze (po obichaju, takodje)? Da `s nam zziv i zdrav, hvala Bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Darkoni nisam ni znao da si zamenio Kawu ... samo nek si ziv i zdrav, a admini ko admini ...... ;D Ja bar imam iskustva sa njima, pa se opet dobro napijemo kad se vidimo. Cuvaj glavu i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e ja cu malo obrnuto da ti kazem, i malo neuobicajeno , jako mi je drago da si motor sjebao do kraja , a zasto, jer si brate moj ziv i zdrav , i ko sto neko rece bas te briga ti njega moz kupit opet , a on tebe ne ))))) ajd ceraj dalje , ja kad sam stroma slupao i ustao srecnijeg me taj dan nije bilo, htio sam ono sto je ostalo pokloniti ko god je htio da nosi, sve ti prosto pri tome kads te bog pogleda, samo ustanes , nasmijes se i palis dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...