Nikola_La 0 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao, imam problem. Pre par meseci mi se desilo da iz cista mira posle voznje mi motor izvuce ceo akomulator, napunio sam ga i posle par sati se isto desilo, popalile su se sigurnosne lampice i svetlo je oslabilo t.j skoro pa neznatno sijalo. Mislio sam da je akomulator los pa sam uzeo novi, i novi je izvukao za par dana. Tako u toku voznje ako ne upalim svetla on napuni malko akomulator, pa radi sirena, start dugme, zmigavcu itd. Al cim upalim svetlo i poziciju samo odmah se isprazni. I cuje se neko pucketanje s vremena na vreme kada upalim motor. Sreca pa na ovoj mojoj 125-ic ima kurbla pa mogu da vozim. Ako neko moze da mi pomogne bio bi mu veoma zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 2, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije ti je otisao regler ili imas problema u instalacijama......ako si u bgd najbolje da svratis u Moto laboratoriju i kod cika Arakisa(maga elektrike) sredis to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...