Popsy 2907 Napisano Jul 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako stižemo do Divčibara na kaficu.... za većinu je to kraj offroada ali jedna grupa ima nastavak avanture... do Tometinog polja znamo put a onda krećemo u nepoznato... dolazimo do tajnog Hitmanovog skloništa... mogu vam reći da je vrhunsko mesto... ne može se opisati Mare fala na gostoprimstvu... Pošto je u pitanju obitavanje u prirodi odlučili smo se za najzdraviji obrok... kobaje :D zalivene sa pivom a kada je istog nestalo krenuli smo sa od najsvežijeg voća ceđenog rukama mladih devica sok od Stepa (sa pulpom) ;D Logistička ekipa ... Jutarnje sređivanje.. Obratiti pažnju na aktere na fotografijama vraćanje u "vinklu" povuuuuuuuuuuuuuuuuuciiiiiii.... i onda Shumarevo " ma još samo malo..." odavde se vidi da je podjednako odvojeno :D Sledeći na kanalu je PeraS koji je bukvalno shvatio da njegovom motoru treba TLCa (tender,love, care) pa je krenuo sa nauljivanjem :D Miša je pratila sve... Kraljev sto, stolica... neki kraljev nameštaj u svakom slučaju... Kafica u Divčibarima pa polazak kući... naravno pre polaska je Shumar popravio Alfu koja se vidi na slici (puštala plin) pa ju je sredio sa flekicom za unutrašnju i teflon trakom a onda nas je Pera odveo da se vozimo po ski stazi... Hitman će više na tu temu pošto je meni ovde aparat ostao bez baterija... U svakom slučaju fenomenalan provod i prepune baterije.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 22, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan primetio sam da vam je sve nesto lose bilo kad ste posli za mnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 22, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji meni i drago što ste se proveli za medalju i krivo što nisam s vama bio.. :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pasi i Dejanu Hvala na organizaciji.... Predeli su bili totalno bez veze kao i voznja..... Druzenja i smeha nije ni bilo Vidimo se na sledecem druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ma bez veze :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 22, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dooo J... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jul 22, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ekipa uvek na visini zadatka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna voznja i sjajno druzenje,veliko hvala domacinima,Pashi i CrvenBanu,za organizaciju i izbor staze,evo nekih slikica od mene @Popsy>na ovu plavusu sam bacio oko,Husa mi je malo previse egzoticna prva pauza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan neki su se malko umorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan ko se nije popeo na izvidjacku kucicu ne zna sta je propustio a onda nagrada za trud,pogled od koga zastaje dah jos neki su se trudili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nisam planirao ovu voznju, ali uz ubedjivanje odredjenih ljudi sasvim neplanirano sam se prikljucio Valjda kad je neplanirano i spontano ispadne u glavnom najbolje, tako je i ova voznja ispala fenomenalna. Puno hvala domacinima koji su nas zaista proveli prelepim terenima meni licno omiljenog kraja u Srbiji. Iako sam imao peh da se olomim kao nikada do sada na samom pocetku dalji razvoj dogadjaja je prevazisao sva ocekivanja. Previse sam umoran da bih pisao bilo kakav tekst, tako da cu okaciti samo fotografije. Hvala vam josh jednom svima, bilo je zadovoljstvo jahati sa svima vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vikendica jednog naseg ex ministra covek uopste ne zna sta valja deonica kroz ovu sumu mi se najvise svidela,tu smo se Vlajko i ja malo peglali ali je na kraju morao da popusti pod pritiskom Honde i na kraju polazna tacka Divcibare za mene je ovo zavrsetak voznje,zbog obaveza sam morao kuci,hvala svima na lepoj voznji i druzenju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na druzenju i organizaciji..bilo je jako dobro,lepo,opusteno,nadasve,za mene poucno!!!! NIsam znao da ste vi endurasi tako cool likovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jul 23, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zaboravio si da na pocetak svog posta stavis onu fotku tvog motora, ispred kuce. Do sad je svaki post pocinjao sa tom istom fotkom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i mi sa produženog vikenda Da se ne ponavljam.. domaćini dobri, vožnja odlična, predeli taman za naše kravice.. Nova lica među nama.. mislim da će doći opet sve u svemu, ova fotka puno govori.. kao i slogan na rukavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zaboravio si da na pocetak svog posta stavis onu fotku tvog motora, ispred kuce. Do sad je svaki post pocinjao sa tom istom fotkom tolko sam bio obeljen ustajanjem u ranu zoru, da sam napravio presedan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste dobro proveli ovaj vikend.Znajuci Crven Bana i Pasu a i vecinu ucesnika, provod je zagarantovan.Zbog povrede ledja morao sam da preskocim ovo druzenje i nije mi lako da lezim i gledam vase slike.Sta je tu je,vidimo se iduce godine na prelepim Valjevskim planinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 24, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo što je bilo dobro..Pashi i Banu sve pohvale, stvarno ste ljudine .... ekipa je kao i uvek vrh...hvala svima na savetima i pomoći . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxqaxaxaxaxa dva morza na zicari....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ne.. ovaj jedan nije morž 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...