BRCHA 79 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel gledao neko ovu sivu 2004 sto je ceni 6000e?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda ona 2 crna iz kragujevca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 23, 2012 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063/203-717 nebojsa, nema ga u oglasima tj., ima slika od motora u oglasima rubrika auspusi http://oglasnik.bjbikers.com/ads/r1-13/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan znam taj motor,i cuo sam se sa njim jos pre mesec dana....medjutim on se dvoumi dal da proda taj motor.poznaje ga moj drug i kaze da je ta yamaha odlicna.al vidi,da ja nekog smaram da mi proda motor ne pada mi na pamet! il ga prodajes il ne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze pratim temu, ja hocu da zamenim cbr1000rr 2004 za R1 pa ako vidis da neko hoce javi mi molim te.. Jel si video onu zutu R1 2006.god sa akrapima iz Arilja, pogledaj deluje mi ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na oglasu...zvao sam ga,on je prvo za nju trazio pre nekih 2 meseca 6000e fixno,nista nije hteo da skine al kontam da bi je dao za 5000-5200,nemaju ljudi para!muka je sto treba ici da se pogleda cak dole u Arilje....jbg .Meni se najvise dopada ona 2007 crna iz kragujevca 6900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A to jeste jbg... ova mi izgleda top, dugo se ona vec prodaje od zimus koliko se secam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan da...prvo je kostala 7700 pa 7300 pa sad 6900.... mada ta u arilju je stvarno opasna.meni je lik rekao da ima neki drugi kompjuter koji mu dodaje konje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Au : ) Verovatno je mislio na power commander ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Albiii 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan, jeste da nije 2004, ali znam da je legalan sa svim papirima, i u stvarno odlicnom stanju...decko zivi 2 ulice od mene, trebaju mu pare, ja mislim da bi prodao i jeftinije...imas na polovniautomobili, crno zlatna iz Zrenjanina... http://www.polovniautomobili.com/oglas2602697/yamaha_yzf_r1/ PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da je super,i na slikama tako ozgleda al je to imak malo stariji model....hvala u svakom slucaju!!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekiraj ovu... http://www.polovniautomobili.com/oglas2312917/yamaha_yzfr1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Druze pratim temu, ja hocu da zamenim cbr1000rr 2004 za R1 pa ako vidis da neko hoce javi mi molim te.. Jel si video onu zutu R1 2006.god sa akrapima iz Arilja, pogledaj deluje mi ok A joj brate al si ti poludeo,pa gde da menjash za to... :) To ce ti biti najveca greska u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe.....sta ima veze,hoce decko da proba nasto opasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji jel video neko onaj crni motor r1 2008 iz kragujevca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan krsina....video sam ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze nadje li ti motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da trazis motor godinu dana i da nema ? A da promenis model ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imas dobar zuti 2006, 5500e u oglasima.limited Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
West 0 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3757447/yamaha_r1/ Ja prodajem ovu Yamahu R1 odlican motor u ekstra stanjukontam da ti trazis 2005 godiste,moj je 2000 godiste jbg, ali je odlican za svoje pare 2050 evra.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje R1 2009? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 25, 2015 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109972-yamaha-yzf-r1/#entry1761198 Evo danas Kolega sa foruma postavio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 25, 2015 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan tovarnik ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 26, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugar prodaje vec duze vreme, ali mu tesko ide jer je uglavnom van zemlje. Mogu za motor da garantujem skoro kao da je moj. Mislim da ko god ga kupi da se nece pokajati. Studirao je u Americi i to je drugi motor koji je sebi doterao. Prvi je bio 2007 R6, a kasnije je napredovao sa ovim. Vozio ga je oko godinu dana tamo. Legalno ga uvezao. Skinuo je one ruzne vatrene nalepnice koje idu za Americko trziste (cisto da neko ne misli da je nesto radjeno). Ostalo je sve fabricko (osim naravno delova koji se menjaju tokom servisiranja i guma). Kupio ga je, ako se dobro secam, sa 600 milja (da, lepo sam napisao 6-0-0 milja, ne 6 hiljada). Eto cisto da i vama kolegama i njemu pokusam da ucinim pa da skrenem paznju na isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...