jasminko VIR 1487 Napisano Octobar 31, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je premestena tema u kojoj sam ovo isto pitao, ja bih vas opet zamolio, posto sam nisam mogao da nadjem,da ako neko zna gde bih to mogao da procitam-ono od 0 do 100, 200 km/h, test preticanja, 400m, itd. Kakva je u odnosu na druge, prednosti i mane, koliko kaska za ovim novijim 1000-arkama,da li su to bas velike razlike itd. Predpostavljam da na forumu ima ljudi koji imaju mnogo licnog iskustva i sa njom i sa ovim novijim i jacim, pa me interesuje kolke su to razlike u snazi, ubrzanju,voznji i kvalitetu izrade, kao i kvalitetu massine itd. Veliki Pozdrav i Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_900_rr_fireblade_-_954_rr_2003.php evo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mcnews.com.au/Testing/Honda/CBR954_Fireblade/Page_5.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 1, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je premestena tema u kojoj sam ovo isto pitao, ja bih vas opet zamolio, posto sam nisam mogao da nadjem,da ako neko zna gde bih to mogao da procitam-ono od 0 do 100, 200 km/h, test preticanja, 400m, itd. Kakva je u odnosu na druge, prednosti i mane, koliko kaska za ovim novijim 1000-arkama,da li su to bas velike razlike itd. Predpostavljam da na forumu ima ljudi koji imaju mnogo licnog iskustva i sa njom i sa ovim novijim i jacim, pa me interesuje kolke su to razlike u snazi, ubrzanju,voznji i kvalitetu izrade, kao i kvalitetu massine itd. Veliki Pozdrav i Hvala !!! Koliko ubrzava od kafića do kafića u Strahinjića Bana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 1, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mala je tamo razdaljina izmedju kafica, ne mos' pobeci kelneru pa to ti je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stace ti karakteristike,to je HONDA koja ima 150hp,pa deces vise. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 2, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma cisto informativno, kad je vec tu, da znam sto vise o njemu. Ono na mcnews i na bikez-u sam i sam nasao ranije, ali tu nema nista vise od onog sto pise u saobracajnoj dozvoli. Interesuje me, kao sad sto imas u novijim testovima test preticanja 80-130 i slicno, zatim od 0 do 100, od 0 do 200 i slicno, opet ne da bih se takmicio u potezanju i vozio na tocku(ja sam sretan i kad mi se digne 20 cm),nego volimda znam sta imam, svaki svoj motor sam, bar sa teoretske strane, dobro proucio, imao samdosta predznanja o njima i mnogo pre nego sto sam ih i kupio, a o ovom bas nista neznam, a i dosao mi je neplanski, dobio sam ga u zamenu za Harly, pa me kopka. Znam ja da dok sam ziv necu nikad moci da upoterbin ni trecinu onoga sta on moze,ali eto interesuje me i razlika 954 i sad novih 1000-arki. Sto da neznam ako postoji mogucnost da saznam ? Pozdrav svima, i znam da ima onih koji su to sve i probali, pa ih molim da odvoje malo vremena za mene i nesto izcukaju na tastaturi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znaju ljudi al neće da pričaju radi tvoga " zdravlja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 147.8ks/11300rpm 106nm/7860rpm tezina boz goriva 184kg max brzina (a koool'ko moze da razvije? ;D) 277km/h 400m iz mirovanja 10.5s Izvor podataka: Tutto Moto 7/2003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 2, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, nasao sam komplet sve o performansama do sitnih crevaca, ali teoretski. Sada bih zamolio ako ima neko nesto o njoj da mi kaze iz licnog iskustva, znam da je dobra za tocak, kratka je lako ulazi u krivinu, ja pomislim-ona skrece, ali eto jos malo, neko poredjenje i slicno. Unapred zahvalan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, nasao sam komplet sve o performansama do sitnih crevaca, ali teoretski. Sada bih zamolio ako ima neko nesto o njoj da mi kaze iz licnog iskustva, znam da je dobra za tocak, kratka je lako ulazi u krivinu, ja pomislim-ona skrece, ali eto jos malo, neko poredjenje i slicno. Unapred zahvalan !!! IMA! Stronser! Vra-ti-se-Deki! Ako ne on...ima onih duplikata iz Pancheva...oni SVE znaju u pm! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Yomane seljaku jedan. Ja sam imao i 2002 i 2003 godinu i mogu samo da kažem da je to vrh motor možda najkompletniji R ikad napravljen. Vozi pa ćeš videti ja je obožavam,šteta što je ne prave više njeno vreme tek dolazi,videćete koliko dugo će taj motor držati cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao 954 i jako mi se svideo. Urke je upravu samo svi kazu da je mnogo losiju u krivinama od konkurenata! Ali sa prednjak i zadnjak je mama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 3, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Urke, Dusane HVALA ! E, a sto je mnogo losiji u krivinama ? Niisam imao vremena da ga nesto extra isprobam, ali cini mi se da prosto sam pada u krivinu, doduse ja nisam nikad vozio nesto ni u toj klasi, a kamoli ove novije, jace i verovatno savrsenije motore. Ja sam odusevljen, mada ja sam pre njega vozio Fazera 600, Transalpa, DL 1000, TDM itd. uglavnom sve i svasta ali nista ovome slicno, zato sam i radoznao da saznam sto vise o njemu. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nikad nisam imao (ni blizu) priliku da je probam ali je stvarno prelep motor, i sto rece Urke drzi cenu domacinski.I svaku novu hiljadarku ce vreme pre da pregazi nego nju...Mislim, nije sve u onoj "manje kila-vise konja" filozofiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moju 954 2002 stavio amortizer volana i mnogo je bila bolja za vožnju po krivinama,mirnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 4, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da prodaje amortiyer volana za 954 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da prodaje amortizer volana za 954 ? To probaj u kupujem/prodajem , ne ovdi... (posle kukaš kako te, matora, premeštaju tamo vamo... ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...