MrBocheli 0 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem karting vozilo nije bitna kubikaza. Ili samo sasiju ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu moj auto ima oglas za tomos zastava karting. pogledaj možda je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi u Inđiji jedan lik da prodaje više komada, probaću da nađem br.moba pa ću ti poslati PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBocheli 0 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na Mojauto,imaju,ali svi su vec sredjeni. Meni treba nesto sto ide,a ja da ga sredim. Zamislio sam u glavi kakav zelim,i sad mi samo treba osnova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...