tommy.n 150 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 267 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Motowel Kofer, 30 l, kopija Givija, ploca odgovara od malih Givi ili Shad kofera. Odlicna izrada, lako se skida sa ploce, dva kljuca, kao nov. Kofer i jedan kljuc su u Zemunu, drugi kljuc u Obrenovcu ali nije problem, dobacicemo ga nekako. Mislim 3.000 dinara da je dobra cena, znam ja da vredi vise al' za bajkere sa foruma... Tomislav, 064 226 946 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 150 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 267 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas nesto zatrpan ponudama a kofer je bas lep za mali skuter... Moze zamena za najmanju zensku letnju jaknu ili za najveci kozni prsluk... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 150 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 267 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Kofer poslat Banbusom za Bijelu, clanu AdrenalinSpeed-u, u zdravlje da ga sluzi, tako da moze lock... Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...