Guest diRRty Napisano Octobar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hrvatski takmicar , na nasem forumu regostrovan kao 69 , ali na zalost nije aktivan.Evo za one koji nisu znali da znaju o kome se radi.Inace ponosan sam coveka poznajem i licno http://www.iomtt.com/TT-Database/competitors.aspx?ride_id=4345&filter=M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan moj učitelj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moj učitelj... Mogu ti reci dobar si ucenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan puno hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 1, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cas'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 5, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan A ja servisiram svoju kawu u servisu koji mu je pripremio motor! (vidi se na slici KMS - DAC) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...