Brrka 226 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mali komsija iz zgrade je izrazio zelju kako bi voleo da ima neki mali motoric da vozi. Posto je dete stvarno za primer i svaku pohvalu trazim neki Tomos Tori ili nesto slicno tome da mu kupim. Ako neko ima tako nesto da proda, pozeljno da bude bar u solidnom stanju a moze i u losijem pa da mu ja sredim da moze bezbedno da se vozi neka ponudi. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 22, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da je klinac za svaku pohvalu,ali mislim da je tu mama presudila. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tori kros, koji su moji klinci prerasli. Masina odlicna, dve potpuno nove gume kramponke, potpuno nov Delorto karburator. Imam zadnji blatobran od decijeg Ktm-a. Motor ima saobracajnu koja nije na moje ime i neznam coveka na cije je ime. Problemi - zadnji lancanik je los, nigde nisam nasao da ga kupim i auspuh koji su moji klinci kidali svakih 7 dana, ili usicu kojom se pricvrscuje za ram ili ako nju dobro stegnem pukne auspuh tamo gde se srafi za cilindar. Ja sam Dejan tel. 064/1244922 i cena je 200 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tori kros, koji su moji klinci prerasli. Masina odlicna, dve potpuno nove gume kramponke, potpuno nov Delorto karburator. Imam zadnji blatobran od decijeg Ktm-a. Motor ima saobracajnu koja nije na moje ime i neznam coveka na cije je ime. Problemi - zadnji lancanik je los, nigde nisam nasao da ga kupim i auspuh koji su moji klinci kidali svakih 7 dana, ili usicu kojom se pricvrscuje za ram ili ako nju dobro stegnem pukne auspuh tamo gde se srafi za cilindar. Ja sam Dejan tel. 064/1244922 i cena je 200 e. ako0 moze bilo kakva slika motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega mozda ovo pomogne: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-tori-oglas-52991/ http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-tori-kros-oglas-51252/ http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-tori---automatik-oglas-45148/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...