malitomic 1083 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor mora da se registruje pa zato nesto od njegovih delova ide na prodaju. Kofer Givi 47 lit, metalna ploca, dva kljuca, po koja ogrebotina, sve ispravno. Na ploci nedostaju jedna gumica i jedan poklopac gde se srafi za nosac(otpali)Cena 90 evra Nosac kofera i crash bar su od Suzukija Inazume, cena za oba je 50 evra, pojedinacno po 30. Rucno su pravljeni, veoma jaki. Puig vizir, presvucen karbon folijom, odgovara za sve nakede sa okruglim farom, cena 25 evra. Gril hladnjaka takodje od Inazume, cena 40 evra i zastita za viljusku od kamencica, cena 20 evra , isti proizvodjac, hromirani. Tegici kormana,zimus kupljeni, tezina 190gr. komad, hrom-karbon, cena 15 evra. Za kraj i jedna slika kako sve izgleda na motoru. Telefon; 064/319-4349 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kofer i ploča? Nije mi jasno iz teksta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 798 Napisano Jun 21, 2012 Bivši baksuz :), 598 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kofer i ploča? Nije mi jasno iz teksta. 90 jevreja. A ako bi da uzmeš i nosač, još 30 jevreja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan A jes lepo piše. Ostarilo se pa ne vidim dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1083 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1083 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena, ovaj moj kofer od 47 lit. za Givi ili Kappa od 36 lit. uz vasu doplatu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1316 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja imam K35 sa plocom i trebao bi mi veci kofer dolazi li Givi sa plocom i da li ima zatvaranje kofera bez zakljucavanja, kao sto je sistem kod mene na Kappi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1083 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan ja imam K35 sa plocom i trebao bi mi veci kofer dolazi li Givi sa plocom i da li ima zatvaranje kofera bez zakljucavanja, kao sto je sistem kod mene na Kappi Da kofer ide sa plocom koja je metalna, sistem kacenja monolock. Ne znam kako je to kod tebe na kapi ali ovde se zatvaranje i skidanje kofera sa ploce vrsi samo kada je kljuc u bravi i u polozaju otkljucano, i on tada ne moze da se izvadi iz brave. Evo i par slika; 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1316 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je skidanje i otvaranje samo sa kljucem na otkljucano, ali mogu da zatvorim kofer bez zakljucavanja kolika je doplata, moze i na PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1083 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan kofer za kosookog narednih par dana, ostale stvari aktuelne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1083 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ode kofer kolegi kosookom i neka ga lepo sluzi. Ostala oprema iz oglasa se povlaci iz prodaje zbog slabog interesovanja. Pozdrav svima, moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1316 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kofer pre pola sata preuzet stanje zapremina hvala druze na ponudi i cekanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...