raskosur 22 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Presao 20 000, zamenjeni kajs, rolnice, ulje u motoru, ulje u menjacu, filter vazduha... Plocice su na pola, gume su ok... stavljen mu je mali vizir od beverly s modela... To bi bilo odprilike to, smatram da je motor korektan... Mene u principu zanima nesto sto bi mi bilo pogodnije za putovanje, neki sport tourer, i to je razlog prodaje... A da motor je registrovan pre mesec dana, na mom je imenu, i ima zeleni karton, inace ovo je bivsi motor naseg clana Dankana... Cena je 1900 eura, i nije podlozna nekoj ogromnoj promeni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa putovanja na Drinu i Perucac...ja sam inace iz Beograda gde se i moze pogledati motor... Ovih dana cu ga malo detaljnije slikati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotke... 061/2542883 moj kontakt telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato u roku od 3 dana, rekord hebote... Moze lock...Puno srecnih kilometara sadasnjem vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...