Kicoo 73 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter za grad, hocu nesto za divljinu, znaci sumu i stazu.... Problem mi predstavlja i doteravanje do terena/staze, jer nisam bas snabdeven velikim prevoznim sredstiva/prikolicama... Nemam predstavu sta zelim... razmisljao sam 450exc ali je prejaaaaak nema teorije da ga vozim ni sa 5% snage Dvotaktne bih izbegao, ali ako budem prinudjen, tako ce i biti Razmisljao sam i o DRZ400 ali ona viljuska mi izgleda jeftino i to me sputava... Sta vi mislite? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan borisa javi se ako hoces kvalitetnu cvaju...exc300 te ceka , znas i sam u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini to mi je prejako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pickice 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan DRZ 400 bi ti odlicno radio posao...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pickice da da, olomila me crf450 juce na stazi, umal poginuo nisam bobane, ne znam koliko je drz sposoban za stazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...