Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Зове жена на вечеру... Наставак за пола сата. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 20, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја не сјашавам са странице и само стискам F5. Tek да знаш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Au brate...kriminal. Da si ovo sve video odmah sigurno se ne bi dao u onako pedantno sredjivanje karburatora, barem ne u startu. Izvini...ali ovo ima, kao sto su neki vec rekli, sve vecu tendenciju da opravda (pod) naslov teme. Ovo nece biti restauracija, vec reinkarnacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odužila se ova večera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Мени се ипак чини да ће ова машина завршити на отпаду и да је најбоље да ти видиш са оним швабом да купиш ону другу машину, мада опет гледајући шта су ови урадили ко зна шта је тек шваба смућкао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Као што сам већ рекао, вентиле су подешавали барозом: Рекао бих да је и ова глава одвезла своје (и то гледајући само са горње стране. Шта је тек са доње?): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecko prijatelju samo napred,nemoj da odustanes.hteo sam drugarima motorasima sa bjbikersa kazem kakav si covek i sta si sve uradio za mene.u junu ove godine sam isao motorom na posao u Bec.pred Becom me je uhvatila kisa ali sam uspeo da stignem do stana.kad sam sutradan pokusao da upalim motor,om mrtav,ja nemam vremena,brod treba da plovi.pozvao sam Arakisa i on mi dao broj od naseg forumasa Srecka.posle par dana nasao sam se sa sreckom,prvi put smo se videli a izgledalo je kao da se znamo ceo zivot.Srecku sam dao kluceve,saobracajnu i objasnio u kojoj je ulici motor.ja sam morao da se vratim na posao i da plovim.Srecko mi je otklonio kvar i cuvao motor dok sam ja na brodu.ovo je pravi primer drugarstva izmedju motorasa.Srecko druze hvala ti na svemu.a o ekipi iz laboratorije netreba trositi reci. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja popih bensedin ,mislim da bi i tebi valjao jedan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Шољица 1. вентила неће драговољно ван али је зато 2. искочила сама: Прва шољица се не окреће... Биће ту проблема... Мада, извадих је некако... Ако 3. шољице ОПЕТ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ИЗ ЗАСЕДЕ, овог пута заиста НЕВЕРОВАТНО!!! Испод још једна плочица од 2,45мм!? Треба ли неки коментар!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Јасно се види у поређењу са прва два да је трећи вентил утонуо, тј. није раван као остали: 3. 2. 1. и сва три у реду: Мислим да нема сврхе даље растављати, зар не? Тужна истина прихваћена у 14:30. Мислим да је то време смрти пацијента... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Е сад кажите... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Занемели сте, а? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да не треба да одустајеш. Разочаран јеси, али купио си мотор "за делове и хоби", како се иначе на немачком говорном подручју назива лом. Упркос томе, сматрам, иако нисам мото механичар, да пацијенткиња није изгубљена и да после (нешто замашнијег) оперативног захвата и рехабилитације може да се врати нормалном животу и активностима. С обзиром на, у нас, опште прхваћени надимак овог јапанског произвођача, нећу ни да слутим колико ће после свега дотична пружати задовољства свом власнику. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Novembar 20, 2012 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga rasturi do kraja,kad je bal ,nek je maskembal...Pregledaj šta je iole ostalo ispravno,stavi na e bay ili šta već i rasprodaj to....Za te pare kupi nešto drugo,pa se igraj... Ja volim restauracije i radio samih dosta ,ali je ovo previše,bar za mene...jebote ali baš baš sve je uništeno.....tuga božja .... Restauracija uvek puno košta,ali ovo će te koštati jaaako puno,a o živcima i da ne pričamo... Promenio Novembar 20, 2012 član nebojša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Занемели сте, а? Ја ти већ написа шта да урадиш, па ти најбоље знаш шта ти је чинити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Srecko prijatelju samo napred,nemoj da odustanes.hteo sam drugarima motorasima sa bjbikersa kazem kakav si covek i sta si sve uradio za mene.u junu ove godine sam isao motorom na posao u Bec.pred Becom me je uhvatila kisa ali sam uspeo da stignem do stana.kad sam sutradan pokusao da upalim motor,om mrtav,ja nemam vremena,brod treba da plovi.pozvao sam Arakisa i on mi dao broj od naseg forumasa Srecka.posle par dana nasao sam se sa sreckom,prvi put smo se videli a izgledalo je kao da se znamo ceo zivot.Srecku sam dao kluceve,saobracajnu i objasnio u kojoj je ulici motor.ja sam morao da se vratim na posao i da plovim.Srecko mi je otklonio kvar i cuvao motor dok sam ja na brodu.ovo je pravi primer drugarstva izmedju motorasa.Srecko druze hvala ti na svemu.a o ekipi iz laboratorije netreba trositi reci. @cula Хвала друже на лепим речима! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga rasturi do kraja,kad je bal ,nek je maskembal...Pregledaj šta je iole ostalo ispravno,stavi na e bay ili šta već i rasprodaj to....Za te pare kupi nešto drugo,pa se igraj... Ja volim restauracije i radio samih dosta ,ali je ovo previše,bar za mene...jebote ali baš baš sve je uništeno.....tuga božja .... Restauracija uvek puno košta,ali ovo će te koštati jaaako puno,a o živcima i da ne pričamo... Јесте уништена већина, бар онога што сам до сад видео... Јер, ако морам да променим: а) обе брегасте осовине б) главу ц) вероватно и већину вентила д) клипове е) карике ф) врло је могуће и цилиндре (после свега виђеног питање је да ли су у среду? Баш би се зачудио да је тако) г) комплет дихтунга (које још увек не могу наћи. Покушао сам у Америци али још нема одговора) х) ланац и његове шпанере и) осовину у мењачу шта ми онда преостаје!? Схватите да је ове делове јако тешко наћи у исправном стању! А о "ситницама" да не причам... Знам да су сапунице лепе да се гледају али продукција кошта ђаво и по... Уз то, један већ стпљиво чека на својих пет минута! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan rasklapaj to do kraja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan rasklapaj to do kraja!! Што, да имам више лома? Дај ми један добар разлог? Могу га једино расклопити у едукативне сврхе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan После свега виђеног, будите искрени према себи па реците, да ли би ви наставили Сизифов посао!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, tačno je da si našao dosta loših stvari, al nije sve baš tako loše. Može se to srediti, samo treba vremena. Imaš dve varijante : jednu da sve radiš i menjaš sa novim delovima, a drugu da nadješ neku mašinu - ko onu što sam ti ja našao, pa da od dva motora napraviš jedan. Komplet dihtunga imaš na nemačkom e-bau.de . Što se onog ventila tiče, možda je neko menjao ventil pa stavio kraći, ili je neko menjao sic ventila , pa iz nekog razloga stavio deblji sic il ko zna. Kad si već dovde stigao, bar mu skini i glavu i cilindre da vidiš kakvo je stanje, pa onda odluči šta ćeš raditi ( ako nizbog čega drugog - ono bar zbog nas koji pratimo ovu temu ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ....i to Suzukija,ništa drugo ... Ти једини знаш да један већ чека свој ред. Да, још један GS... Само што овај ради... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Види, можемо да филозофирамо - љубав нема граница. У мото свету то чак излази из домена филозофирања. Да се сад не враћам на почетак целе теме - колико си беше дао пара за мотор? Свакако, не много. Такав примерак у фабричком стању вреди сумануто много. Ти га ниси узео да га рестаурираш и да на њему зарадиш препродајом, већ да имаш нешто што ретко ко има. Ово последње си и сам овде изјавио. Добре делове је тешко набавити, а трошак за сређивање је повећан због стања мотора. Тешко, али не и немогуће. трошак повећан али ваљда не до неиздржљивости. На твом месту и у твојим условима, ја бих ишао до краја. Можда ја спадам у упорније, али ја бих дотерао кера до краја. Ти најбоље знаш, а много нас не навија, у суштини, за занимљиву сапуницу, већ за тебе и твој успех. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ti kažem ,pre svega nemoj se nervirati.Ovakve stvari niko nije mogao da pretpostavi ,pa da si vodio doktora moto mehaničara sa sobom kad si kupovao moped.... Znam otprilike kako ti je ,ali shvati ,to je ipak samo gomila gvožđa kao i svaki drugi i ima toga koliko hoćeš svuda Raskrčmi ovo i lepo ovde nađeš nešto jako staro npr. nekog zundapa prikoličara ubaciš ga u neki kamion i lagano ga prebaciš u jevropsku uniju i onda lagano.. Garantujem ti da će biti u boljem stanju nakon 60 i kusur godina i da ćeš moći naći delove lakše nego za ovu kosooku spravu.. To je bar moje mišljenje.... I strogo bez nervoze, utiče na sex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...