Andreja 1330 Napisano Jun 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep motor, prava gvozdenjara, tak'e volem! Srećno sa sređivanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 21, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan срећно код чика зубе , брз повратак на акцију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad popravljas motor, nemoj u isto vreme popravljati i zube jer ces imati viska delova. Ajd samo polako. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Е људи, преживех и зубара... Послао ми је и навлаку да понесем као успомену...Знам да је техника напредовала од кад сам задњи пут вадио зуб (има томе неких 17 година), али овај има лаку руку, свака му дала и то по неколико пута!!! Додуше, трајало је неких 15-ак минута али све у свему одлично је прошло... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan После козметичког сликања чисто да се види где шта стоји почињем са репарацијом - расклапањем. Да нешто не бих заборавио, прво спремам једну свешчицу као подсетник: Да би иста издржала тортуру ношења у џепу радних панталона и прљавих руку, ојачана је лепљивом траком: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Након неуспелог покушаја стартовања показало се да карбуратори преливају, тако да су они први дошли на удар самозваног мајстора. Да ли ћу бити у могућности да све урадим како сам замислио, показаће време. Може се десити и да сам преценио своје могућности па вам стога скрећем пажњу да у крајњем случају очекујете и да одустанем од свега (врло мала вероватноћа али је могуће...). Зато ову тему узмите са резервом и не очекујте да брзо напредује јер ја нисам про. И уосталом, ко је још видео да нека рестаурација брзо напредује!? Познаваоце тематике молим унапред да се не смеју ако нешто и негде погрешим или поставим неко релативно глупо питање, а сваки добронамеран савет је добродошао и чак пожељан. Ако погрешим у називу нечега - исправите ме, јер ћу угл. користити називе делова у сленгу мајстора из моје околине као и слободан превод са енглеског и немачког језика, па су и грешке могуће. Састав карбуратора и аир-бокса изгледа прилично скарабуџено морате признати: као да је радио Јарић Т. Живадин... Ослобађам сајлу чока: а затим и сајлу гаса: После мало муке због неприступачности (или мог неискуства) гас ослодођен: photo hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Да би могао да ослободим аир-бокс прво морам да уклоним кућиште филтера ваздуха и држач акумулатора: И на крају држач акумулатора скинут. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 21, 2012 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сву срећу желим. Да га што пре и што боље поправиш... Цео форум је уз тебе! )) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Инсталација као да се играла деца: Скинут држач акумулатора са својим шрафовима, држачем акумулатора и шрафовима реглера: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Хтедох још да пишем али је сајт за хостинг слика без најаве одбио сарадњу... > Тако да, настављамо даље сутра... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 21, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Сву срећу желим. Да га што пре и што боље поправиш... Цео форум је уз тебе! )) Takođe! Односно ТАКОЂЕ. У знак подршке ћу у овој теми да наставим да пишем ћирилицом. Предлажем и осталима исто. Верујем да ће бити занимљиво да цела тема буде ћирилична... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 21, 2012 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan http://tinypic.com/ Само ти стављај, има сајтова.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Сву срећу желим. Да га што пре и што боље поправиш... Цео форум је уз тебе! )) Takođe! Односно ТАКОЂЕ. У знак подршке ћу у овој теми да наставим да пишем ћирилицом. Предлажем и осталима исто. Верујем да ће бити занимљиво да цела тема буде ћирилична... Хвала Чика-Дуле а и остали! Ваша подршка ми даје ветар у леђа...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 21, 2012 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Чика-Дуле а и остали! Ваша подршка ми даје ветар у леђа...! Знамо. Баш због тог циља је и дајемо.. није то мала ствар, и мали корак.. то само говори колика је твоја љубав према моторима.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И таман сам почео да радим на другом сајту за слике кад ми комп избаци плави екран смрти!? > То је изгледа знак да се одморим јер ме већ мало боли глава... До сутра... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 21, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Чика Дуле а и остали! Ваша подршка ми даје ветар у леђа...! Па ко ће коме, ако не МЗ-јџија МЗ-јџији... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini i zelim uspeh u poslu. Pratim, ako nesto treba - pitaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 21, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1376 Napisano Jun 21, 2012 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Немој се уопште бринеш за називе делова и склопова, ни ми их незнамо баш све. Ја сам се водио тиме да све , подвлачим СВЕ што ми се несвиђа на мотору - то и заменим или дотерам. Тако сам завршио са голишавим рамом опраним и одмашћеним па редом једну по једну ствар. Опери,шмирглај,пескирај,пластифицирај или фарбај,намажи,дотегни,стружи ново итд итд итд. . . . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 22, 2012 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i detaljno...trudi se da sve uradis kako valja da ne bi morao ponovo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,i obozavam ovakve teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Скинуто кућиште акумулатора са свим шрафовима: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Сад прелазим на скидање кућишта филтера за ваздух: Е, други шраф уништен img upload 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ма, нема везе оставићу га ту где је а поодвијаћу жице са њега. Исти ћу одвити касније кад скинем кућиште филтера. Међутим, превидео сам једну жицу (масу) која је на њему. Значи, одвијање на лицу места! Откачињем џекове један по један да би добио мало више маневарског простора: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...