Peki 1215 Napisano Mart 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno boldorka ima veći osovinski razmak nego većina modernih motora ali je definitivno je "manja" po gabaritima od tenere ili afrike.... ali je zato 50 kila teža ;D Ako baš hoćeš da probaš možemo se naći negde u gradu pored nekog izloga pa se ogledaj do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno boldorka ima veći osovinski razmak nego većina modernih motora ali je definitivno je "manja" po gabaritima od tenere ili afrike.... ali je zato 50 kila teža ;D Ako baš hoćeš da probaš možemo se naći negde u gradu pored nekog izloga pa se ogledaj do mile volje Jesi dobar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan boldorka je odlican motor,,i ja je volim,,mislim da bi odgovarala jednom dvometrasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad me ni ovaj sneg što danas pade (ko bi reko, a lepo je počeo dan) neće oladiti ;D Kolko da legne još jedna plata i krećem u potragu za budućom, hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 26, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Držimo ti fige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Boldorku,i kad me pitaju sta vozim kazem hondu,pa pitaju koju kazem cb 900, a koja ti je ta?.Pa boldorka.................... ;D ;D ;D ;D ;D,onda sledi AAAAAAAAAAAAAAAA. Ne postoji bolji motor na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...