vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ozbiljno..na velikom enduru u ful opremi te uglavnom niko ne dira.. Čak poneki i glavu okrenu na drugu stranu.. a ako mnogo bulje, ondak im svirnem tu ih ostavim u zbunu ko je sad ovo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je motor što si krenuo da ga gledaš???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 22, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ozbiljno..na velikom enduru u ful opremi te uglavnom niko ne dira.. Čak poneki i glavu okrenu na drugu stranu.. a ako mnogo bulje, ondak im svirnem tu ih ostavim u zbunu ko je sad ovo.. To možda tebe niko ne gleda i okreću glavu na drugu stranu kad te vide. Za mnom se svi okreću. I staro i mlado, i muško i žensko. Panduri me zaustavljaju samo da pitaju kolko može da razvije. U početku mi je to godilo, a sada mi je pomalo neprijatno. Ipak sam ja skroman dečko. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jun 29, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, na enduru si glavna atrakcija svuda, kao konja da jases, izgleda im valjda mocno... na nakedu te niko i ne primecuje ... na to su navikli... 'to su oni motori'...\ ali na enduru, pogledi su uprti u tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 2, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je motor što si krenuo da ga gledaš???? CBR1000F Planiram sa devojkom da proputujem malo po svetu, pre nego sto se upustimo u pravljenje porodice :D jeste, na enduru si glavna atrakcija svuda, kao konja da jases, izgleda im valjda mocno... na nakedu te niko i ne primecuje ... na to su navikli... 'to su oni motori'...\ ali na enduru, pogledi su uprti u tebe Ja vozim 'nejkeda' i dooosta njih se okrece, zaustavlja me, raspituju se itd. Mozda ima veze to sto je star(a) 31 god. a u fabrickom stanju, tj. sve na njoj je oridjiji. Sto se tice endura, dolazi u obzir samo 1200GS ili neki slican 'slon' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 2, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ... ili neki slican 'slon' :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 2, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....Ja vozim 'nejkeda' i dooosta njih se okrece, zaustavlja me, raspituju se itd. Mozda ima veze to sto je star(a) 31 god. a u fabrickom stanju, tj. sve na njoj je oridjiji. Sto se tice endura, dolazi u obzir samo 1200GS ili neki slican 'slon' hehehe...eto još jednog pozera izašao iz ormana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 2, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma, teneru su gledali u soku... valjda se cude kako to cudo jos radi ... nije da ni fejzera ne gledaju, samo nekako manje od tenere... sad mi sve zao, pa vozim bez kacige, sa prada naocarima i u papucama... onda sam nekako vise kul... mlogo lepo za prstice kad pirne vetar izmedju njih i oduva onu prljavstivu od carapa... to je zivot... a pre nego sto ugasim motor ispred FANTASTICNOG, SAVRSENOG kafica Pastis u STRAHINJICA BANA, obavezno zaturiram u crveno... e, TAD se okrecu, majku im bezobraznu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...