sergio 2327 Napisano Jun 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Maltene sam prelomio oko kupovine jednog motora iz okoline Lajpciga. U kontaktu sam sa prodavcem. Poslao mi je gomilu slika, skeniranu servisnu knjigu, ma SVE zivo! Ali, posto sam Srbin, a uz to i malo paranoican bio bih VEOMAAAA zahvalan kada bi neko iz okoline Lajpciga mogao da skokne do 06886 Wittenberg i pogleda masinu, cuje je kako radi i da neki komentar Ima li kolega koji bi mogli da ucine ovu uslugu? Pokrio bih trosak goriva, nije problem. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Што ниси пазарио нешто из Аустрије па да погледам, овако Немачка - Лајпциг око 1000км... јбг... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, kako je krenulo, verovatno cu masinu da kupim u SRB. Kad sracunam carinu, porez, spediciju ... izadje 1400e+cena motora, sto mi se nikako ne isplati... Tako da temu zakljucavam za sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...