Raša 54 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo da menjamo svet pocnimo od sebe! - slazem se samo sa ovim sto odsto, i ja sam to nekoliko puta napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan prvo da se zahvalim sci i prenesem ti pozdrav od branka drugo da zamolim ostale forumase da ne slusaju ove budalastne koje iznosi zero_cool da se brzina meri u odlasku je tacno ali za doplerove radare koji se vise ne koriste, mada je i to izmenjeno. policija radi sa laserskim radarima koji imaju mogucnost merenja brzine i u odlasku i u dolasku pa je zakon prilagodjen i tome. nego ko zeli da izbegne placanje kazni neka uspori malo ili nek ne bude kur+evit i da uci policajca kako sme a kako ne da radi sto se zaustavljanja tice mozda je zero_cool mislio na auto put pa je i vama svima jasno da nece neki saobracajac da trci da preskace zastitnu ogradu na putu jer su saobracajne trake fizicki odvojene. a za zero_cool-a jedan predlog. kada ti saobracajac jasno da znak da zaustavis vozilo, da li stop tablicom ili lampom crvene boje naravno ili rukom ti mu nemoj stati pa i makar on bio sa druge strane puta. kada se znak daje najbitnije je da se on daje jasno i prema ucesniku koji se zeli zaustaviti da bi ucesnik u saobracaju na koga se odnosi taj znak blagovremeno uocio znak i stao time izbegavate jos jednu prekrsajnu prijavu ne postupanje po znaku ovlascenog sluzbenog lica kada je rec o alkometrima i tu cu se nadovezati. svi uredjaji koje koristi saobracajna policija idu na testiranje jednom godisnje i svima se izdaje sertifikat ili potvrda o ispravnosti uredjaja. kod nas ti sertifikati stoje u stanici tako da ukoliko neko zeli da se uveri u to moze bez problema da ode u stanicu da vidi a kopija svakog tog sertifikata se salje sudijama za prekrsaje tako da i oni imaju tu potvrdu i mislim ako poslusate zero_cool-a da cete popiti prijavu za odbijanje alkotestiranja st u prevodu znaci da vam je to isto kao da ste naduvali alkometar, takodje izrice se i zabrana ps.zero_cool radi za policiju (navlaci vas na gluposti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad. Molim sve učesnike da se uzdrže od plasiranja netačnih informacija. Poruke tipa "ja mislim da je u zakonu to-i-to" će biti brisane. Sve reference na zakon bi trebalo da sadrže naziv zakona, podatak kad je usvojen, član i stav na koji se pozivaju, kako bi smo izbegli nedoumice po pitanju zastarelosti. Takođe, s obzirom na poznatu zapaljivost auditorijuma, neće biti tolerisane prozivke, vređanja i tome slično. Obrisao sam nekoliko poruka koje su se uklapale u prethodna dva opisa, kao i neke koje su van teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan potpuno se slazem sa tobom. ove price rekla-kazala su najgore. jos jednom vam kazem ako vas nesto interesuje pitajte, a ja ako ne budem znao pitacu nekoga ko zna pa cemo resiti svaku nedoumicu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ok ok ja nisam znao da neke stvari jos nisu aktivne,ali da su bila deo naseg tupog zakona bile su. A i kakvim se mi glupostima bavimo...ako nekom nije stalo do zivota i ima visak para neka slobodno nenosi kacigu...treba da omladini pokazemo da se kacige nose a ne da trazimo rupu u zakonu kako da same kacige na laktu nosimo....mnogi su nosili kacige na laktu...posle nekoliko ulica..vise nisu imali gde da je stave..ljudi gine se u jako bes,islenim sitaucijama,,,kaciga obavezno na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan bravo zero. nadam se da se nisi naljutio zbog male (velike) ispravke. svaki zakon je pisan da bi se krsio ali mi na ovom forumu bi trebalo to da izbegavamo i da edukujemo mlade vozace kako i sta treba. najvaznije je da smo iz dana u dan svi na okupu, a kazne ce neko platiti. pozzzzzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nema sta tu da se raspravlja o (ne)nosenju kacige,kacigu nosis da bi sebi sacuvao glavu a ne zbog pandura!!!po meni,glupo je raspravljati o ovome....mislim da bi temu trebali da zakljucate,da se rasprava ne bi prosirila...pozdraw swima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nema sta tu da se raspravlja o (ne)nosenju kacige,kacigu nosis da bi sebi sacuvao glavu a ne zbog pandura!!!po meni,glupo je raspravljati o ovome....mislim da bi temu trebali da zakljucate,da se rasprava ne bi prosirila...pozdraw swima!!! Da ali koliko se ja secam ovakvih rasprava je bilo i uvek ce biti sigurno a svaka se svodi na to da li neko kacigu nosi zbog pandura ili zbog sebe itd.Mozda je najpametnije cutati.Pamet U glavu, kacigu NA glavu i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRAKTIČNI PROBLEMI U PRIMENI ZAKONA O OSNOVAMA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA (sa pregledom mera) Dragan Obradović sudija Okružnog suda u Valjevu http://www.informator.co.yu/informator/tekstovi/problemi_1003.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude prema predlogu, u novom ZBS će član za kacige obuhvatati da i kaciga i vizir budu homologovani prema ECE22/5 i da bude nošena prema uputstvu proizvođača. To znači da otpadaju sve građevinarske kacige, šlemovi, pilotske kacige i sl. A ni flip up ne bi trebalo da se vozi otvorena (bar meni u uputstvu tako piše). Ne sećam se dali nešto piše o roku trajanja kacige ali to može da se podvede pod "prema uputstvu proizvođača". Videćemo za par meseci kad ovaj predlog naaaaaajzad uđe u skupštinsku proceduru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...