nenadstamenkovic 0 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nenad Stamenkovic iz Varvarina, 1982. godiste, studirao i zavrsio elektroniku u Nisu i kao nagradu za to dobio posao u opstini Varvarin. Tuga brate... Inace se privatno bavim elektronikom (servis), a opsesija su mi motori. Imam dva para motora i nekoliko custom automobila, koje sam sam radio. Pokusavao sam tri meseca da se prijavim na forum i evo tek danas mi je to uspelo. Inace moji ljubimci su dva BMW-a iz 1954. godine po 250 ccm, od kojih je jedan original, a drugi je custom. Kasnije cu poslati fotografije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 30, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, još bolje se predstavio, a zli admini nek jedu .ovna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadstamenkovic 0 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan I moj posao u opstini je Sistem administrator, pa razumem coveka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidis kako radi? pozdrav druze, svaka cast na kolekciji...i vidimo se na nekom moto skupu, a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadstamenkovic 0 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno... Nestala mi struja pa sam na trenutak umro... Vidimo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 30, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Daj slike tih BMWa!!! Ima nas ovde sektasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw Nenade...imenjace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Octobar 30, 2007 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan poz i dobro dosao. koje si aute radio?? mogu li slike auta i motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade i dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 30, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...