^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jun 13, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Kakve bih efekte dobio kada bi na CRF450R 07, stavio FMF Powerore sa Power bombom? Dali neko zna , jel neko koristio fmf ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Januar 16, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji će im ta bomba , viđao sam ih i na drugim crosevima, čemu uopšte služi ta konzerva ?, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Powerbomb je jedan fenomenalan proizvod. I ja bi voleo da prodajem isti. Skidam im kapu kako su se setili. Klasičan Snake oil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 16, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Powerbomb je jedan fenomenalan proizvod. I ja bi voleo da prodajem isti. Skidam im kapu kako su se setili. Klasičan Snake oil... Неки кажу и за сва мазива и све спрејеве за подмазивање ланца, који се и даље продају после ”проналаска” х-ring ланца. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...pa ne baš. Scott oiler je fenomenalan. Pre svega jer spira pesak i prljavštinu, a ulje smanjuje trenje i grejanje, te time tegljenje. NA VFR prešao.... ne znam kolko, nikad oprao lanac, nikad nije dotegnut, s vremena na vreme ga proverim ali to je bilo to. Scott je po meni fenomenalan. Od kad sam ga stavio na motor - zaboravio na lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...